Wellicht dat de vraag ‘wat is micro haarpigmentatie‘ wel eens bij je is opgekomen. Micro haar pigmentatie is een behandeling die je in staat stelt om met een natuurlijke look haarverlies en dunner wordend haar te verhullen. Met behulp van een verfijnde naaldtechniek worden pigmenten in de bovenste laag van je hoofdhuid ingebracht die precies lijken op eigen haarstoppeltjes. Micro haar pigmentatie kent geen bijwerkingen of complicaties en kan worden toegepast bij zowel mannen als vrouwen.

Wat is micro haar pigmentatie en waar kun je ervoor terecht?

De innovatieve micro haar pigmentatie behandeling zorgt voor een zichtbare verdikking van je haardos met een natuurlijke uitstraling. Op deze manier kan er dus iets aan bepaalde haarproblemen worden gedaan. Juist omdat het een niet-chirurgische behandeling betreft kun je meer ontspannen plaatsnemen op de behandelbank om de MHP-behandeling te ondergaan. Door middel van hypoallergene pigmenten worden op je hoofdhuid zogenaamde haarstoppels gezet. Uiteraard worden de stippels afgestemd met de behandelend specialist en passen deze bij je, zodat het geheel niet van echt te onderscheiden is. Integenstelling tot een traditionele haartransplantatie wordt er geen gebruik gemaakt van donormateriaal. Van littekenvorming is dan ook geen enkele sprake. Sterker nog, als je een FUT haartransplantatie hebt ondergaan kun je kiezen voor een aanvullen micro haar pigmentatie behandeling om de littekens mooi weg te laten werken. Steeds meer klinieken en behandelaars hebben specialisten in huis die zich gespecialiseerd hebben in de micro hair pigmentation techniek. Je hoeft er niet voor naar het buitenland en kan dus gewoon een afspraak maken bij een behandelaar bij jou in de buurt. Zo word je uitstekend geholpen in je eigen taal en bereik je de beste resultaten.

Wat is micro haar pigmentatie?

Wat is micro haar pigmentatie?

Wat is micro haar pigmentatie in het kort?

Micro haar pigmentatie is een unieke behandeling die geschikt is voor iedereen met dunner wordend haar en kaalheid. Daar waar je misschien niet langer in aanmerking komt voor een haartransplantatie kun je met een micro haar pigmentatie behandeling kiezen voor een goed ogende shaven look en ben je voorgoed van je kaalheid af. Als je begint met informatie te verzamelen over de voor- en nadelen van een MHP-behandeling dan zul je al gauw de conclusie trekken dat een behandeling meer betaalbaar is dan een haartransplantatie en dat de eerste resultaten direct zichtbaar zijn. Al na de eerste behandeling verlaat je de kliniek met opgeheven hoofd en een nieuw kapsel.

Wat is micro haar pigmentatie voor mij persoonlijk?

Voordat de behandeling plaatsvindt is er bij iedere behandelaar eerst een zogenaamd intake gesprek. In dit gesprek wordt de behandeling uitgebreid besproken en verder toegelicht. De specialist bekijkt de mogelijkheden die bij jouw hoofdhuid passen en aan de hand daarvan wordt een behandelvoorstel gedaan. Heb je vragen over de behandeling, de kliniek of wil je meer weten over de bereikte resultaten van de behandelend specialist dan is het intake gesprek daar de ideale gelegenheid voor. Een micro haar pigmentatie kan uitgevoerd worden bij dames en heren en is in veel gevallen de perfecte oplossing voor:

• Kaalheid waarbij een haartransplantatie niet langer tot de mogelijkheden behoort
• Een natuurlijk uitziende shaven look
• Verhulling van pleksgewijze kaalheid en littekencorrectie
• Voor een haardos die er weer wat voller uitziet

Wat is micro haar pigmentatie in vergelijking met een haartransplantatie?

Kaalheid en haarverlies zijn typisch zo van die onderwerpen waar je zelf liever niet mee geconfronteerd wordt. Als het je dan plotseling toch overkomt dan probeer je er van alles aan te doen om je dunner wordende haar te verhulllen. Was je vroeger vaak aangewezen op slecht zittende en onnatuurlijke haarstukjes en pruiken, zijn daarintegen tegenwoordig de mogelijkheden enorm uitgebreid. De micro haar pigmentatie techniek is een uiterst verfijnde behandeling die speciaal werd ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid. Het is een pijnloze behandeling waarbij je direct zichtbare resultaten hebt. In vergelijking met bijvoorbeeld een haartransplantatie is een MHP-behandeling géén chirurgische ingreep waarbij zich complicaties en mogelijke bijwerkingen voor kunnen doen.

Gedurende de behandeling, die meerdere uren in beslag neemt, zit of lig je op de behandelbank en is het mogelijk om televisie te kijken of gebruik van het wifi netwerk te maken. De specialist heeft de techniek in zijn of haar vingers zitten en weet hoe ook bij jou het beste resultaat bereikt kan worden. Behandeltarieven van een micro haar pigmentatie behandeling liggen ruim 50% tot 60% lager dan de kosten van een haartransplantatie.

Wat is micro haar pigmentatie informatie?

Wil je meer weten over wat is micro haar pigmentatie? Lees dan ook eens ervaringsverhalen van anderen die de stap naar een nieuwe look reeds hebben gezet. Zo kom je op eenvoudige wijze meer te weten over de bestaande klinieken, specialisten, resultaten en de behandeling zelf. Het is een prima voorbereiding op de behandeling die je zelfvertrouwen weer op doet bloeien.

Gerelateerde onderwerpen:

Gerelateerde keywords:

  • Wat is micro haar pigmentatie?
  • Wat is micro hair pigmentation?
  • Wat s tricopigmentatie?
  • Wat is scalp pigmentatie?
  • Wat is haar tattoo of haar tatoeage?
  • Wat is MHP?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘wat is micro haar pigmentatie’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.