In de strijd tegen dunner wordend haar en kaalheid kiezen steeds meer mensen voor een micro haar pigmentatie behandeling. Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een volwaardige behandeling waarmee haarstoppels op uiterst natuurlijke wijze worden nagebootst.

Verschil tussen micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent

De meeste haar- en schoonheidsklinieken bieden micro haar pigmentatie behandelingen aan op basis van semi-permanente pigmenten. Dit houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van biologisch afbreekbare materialen die door het lichaam zelf worden afgevoerd. De resultaten van de behandeling vervagen tussen de 1,5 en 5 jaar nadat de eerste behandeling heeft plaatsgevonden. Indien je dat wenst kun je jaarlijks een nabehandeling uit laten voeren. Voordeel van de semi-permanente pigmenten is dat ze flexibel toepasbaar zijn. Natuurlijk haar past zich immers in de loop van het aantal jaren ook aan en dat is met de tijdelijke pigmenten ook een mogelijkheid.

Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent.

Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent.

Wat is beter micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent?

Als je de micro haar pigmentatie behandeling uit laat voeren bij een tattoo shop die zich gespecialiseerd heeft in MHP behandelingen pas dan altijd goed op. Tattoo shops maken doorgaans gebruik van permanente inkt. Deze inkt vervaagd niet of nauwelijks vanzelf maar kan soms wél van kleur veranderen. In plaats van natuurlijk uitziende haarstoppels kan het voorkomen dat de ingebrachte inkt blauw of paars kleurt. Juist omdat de haarstoppels op het hoofd worden aangebracht zijn er weinig mogelijkheden om de verkleuring te camoufleren. Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent is een belangrijke afweging die je samen met de behandelaar neemt. Uiteraard verbeteren de materialen en technieken zich nog steeds verder en is de kans op complicaties klein.Je wilt graag dat het resultaat er goed uitziet en dat de behandeling niet op een grote teleurstelling uitloopt. Daarom is het voorafgaand aan een MHP behandeling belangrijk om alle vragen die je hebt aan de specialist te stellen. Dit kan gaan over de keuze voor een pigment maar ook over de duur dat het resultaat zichtbaar is, nabehandelingsmogelijkheden en andere onderwerpen die betrekking hebben op de behandeling.

Wil je meer weten over micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent?

Meer uitgebreide informatie over de materialen waar bepaalde klinieken en specialisten voor kiezen krijg je bij de behandelaars zelf. De meeste behandelaars werken met hypoallergene producten, maar je kunt altijd vragen om een proefbehandeling, waarbij slechts een klein stukje hoofdhuid wordt behandeld. De kliniek toont je graag voor en na foto’s van patiënten en lotgenoten die al eerder een micro haar pigmentatie behandeling hebben ondergaan. Stel je vragen over de producten die gebruikt worden en maak in samenspraak met de specialist een keuze voor de kleur van het pigment dat gebruikt wordt tijdens de behandeling. Probeer om mee te lezen op een micro haar pigmentatie forum waar je beoordelingen en ervaringen van anderen leest. Het is altijd interessant om te zien welke ervaringen lotgenoten hebben met een bepaalde kliniek, een bepaald product of een specialist.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent?
  • Micro hair pigmentation permanent of semi-permanent?
  • Tricopigmentatie permanent of semi-permanent?
  • Scalp pigmentatie permanent of semi-permanent?
  • Haar tattoo of haar tatoeage permanent of semi-permanent?
  • MHP permanent of semi-permanent?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.