Een micro haar pigmentatie behandeling kan worden gedaan als iemand vrijwel helemaal kaal is. Deze behandeling is echter ook geschikt voor mensen die alleen bijvoorbeeld een wat dunnere kruin krijgen. Je kunt micro haar pigmentatie combineren met haargroeimiddelen. Let alleen wel op welke haargroeimiddelen je gebruikt. Dankzij bepaalde haargroeimiddelen kan je mogelijk langer genieten van het MHP resultaat.

Welke haargroeimiddelen bestaan er?

Er bestaan tientallen soorten haargroeimiddelen. Er zijn echter maar enkele haargroeimiddelen bewezen. Twee bewezen haargroeimiddelen zijn Finasteride en Minoxidil. Finasteride bestaat in pilvorm. Er hoeft slechts een kleine hoeveelheid mg per dag van genomen te worden. Minoxidil is vloeibaar en wordt op de hoofdhuid aangebracht en in gemasseerd. Let op dat haargroeimiddelen altijd bijwerkingen kunnen hebben. Laat je daarom altijd goed voorlichten door de huisarts of dermatoloog. Minoxidil en Finasteride kan je tegenwoordig ook alleen nog maar via een dergelijke specialist bestellen.

Micro haar pigmentatie combineren met haargroeimiddelen.

Micro haar pigmentatie combineren met haargroeimiddelen.

Voorheen was Minoxidil nog via internet op allerlei webshops te bestellen. Dit is tegenwoordig echter aan banden gelegd. Wanneer je dus haargroeimiddelen met micro haar pigmentatie wilt combineren, zullen de haargroeimiddelen via een arts moeten worden aangevraagd.

Waarom micro haar pigmentatie combineren met haargroeimiddelen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen er voor kunnen kiezen micro haar pigmentatie te combineren met haargroeimiddelen. Bij veel mensen gaat de haaruitval namelijk gestaag door. Heb je bijvoorbeeld last van een dunner wordende kruin en inhammen? Dan kan je er vanuit gaan dat de haaruitval langzaam, maar zeker zal doorzetten. Na enkele jaren kan het haar dat je nu nog hebt, verder zijn uitgevallen. Door haargroeimiddelen te gebruiken kan de haaruitval in veel gevallen worden vertraagd. Hierdoor kan je dus langer van het micro haar pigmentatie resultaat genieten. De meeste mensen kiezen namelijk voor permanente pigmenten. Deze permanente pigmenten blijven in principe altijd zitten. Door haaruitval kan het resultaat echter minder mooi worden. Door te kiezen voor de eerder genoemde haargroeimiddelen, kan je in sommige gevallen langer van een mooi resultaat genieten.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie combineren met haargroeimiddelen?
  • Micro hair pigmentation combineren met haargroeimiddelen?
  • Tricopigmentatie combineren met haargroeimiddelen?
  • Scalp pigmentatie combineren met haargroeimiddelen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage combineren met haargroeimiddelen?
  • MHP combineren met haargroeimiddelen?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie combineren met haargroeimiddelen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.