Over ons

Als ervaringsdeskundige op het gebied van haaruitval en dankzij meer dan 10 jaar ervaring in de haarbranche, kunnen wij ons dé haarspecialist van Nederland noemen. Wij worden dan ook regelmatig als specialist gevraagd voor programma’s als Shownieuws, Editie NL, Hart van Nederland, RTL LifestyleXperience, Een Vandaag, etc.

Oprichter Charlotte van Wooning – Soffner

Charlotte van Wooning-Soffner heeft al ruim 7 jaar ervaring in de beauty-branche en is opgeleid bij micro haar pigmentatie specialist Beauty Care Nederland in Katwijk. Dankzij deze opleiding en de ervaring die zij heeft opgedaan in de afgelopen jaren in de beauty branche, mag zij zich scharen onder de beste MHP specialisten van Nederland.

Adviseur Edwin van Wooning MSc – Directeur Nederlandse Haarstichting

Eén van de adviseurs van de MHP kliniek is Edwin van Wooning MSc, tevens oprichter van de Nederlandse Haarstichting. Voor zijn 20e begon hij kaal te worden, in 10 jaar heeft hij vrijwel alle behandelingen tegen haaruitval ondergaan. Voor de MHP kliniek is als doel gesteld om andere mensen met haarproblemen te helpen, door de juiste voorlichting en behandeling(en) aan te bieden. Hierbij staat kwaliteit en ervaring voorop.

Onze specialisaties

Wij weten als geen ander wat haaruitval met iemand kan doen en zullen alles in het werk stellen je weer zelfverzekerd door het leven te laten gaan. Naast onze specialisatie in de micro haar pigmentatie behandeling kunnen wij ook advies geven over;

  • Haargroeimiddelen
  • Pruiken en haarwerken
  • FUE haartransplantatie / FUT haartransplantatie / Haarstamcel transplantatie
  • Overige behandelingen tegen haaruitval

In de Media

Jaman laat ‘haar’ tatoeëren bij MHP Kliniek

Jaman heeft ‘haar’ op zijn hoofd laten tatoeëren. De volkszanger had last van littekens na eerdere haartransplantaties, die hij heeft laten opvullen met de haartattoo…

De volkszanger deelt trots beelden van de behandeling die hij in Wormerveer bij de MHP Kliniek onderging. Steeds meer BN’ers gaan voor een dergelijke behandeling: zo zijn ook Dean Saunders en Brace hiervoor gezwicht.

Micro haar pigmentatie kosten, ervaringen & voor en na foto’s

Ben je benieuwd naar de micro haar pigmentatie kosten, de ervaringen van anderen of naar voor en na foto’s? Het is vanaf heden ook mogelijk om de MHP behandeling in termijnen te betalen. We nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze kliniek. Je kunt dan je wensen voorleggen aan onze MHP specialist. Aan de hand van je wensen en verwachtingen, zal er een behandelplan worden opgesteld. Daarnaast ontvang je een offerte op maat.