Iedere haartransplantatie en schoonheidsbehandeling heeft zo zijn voor- en nadelen. Hetzelfde geldt voor een MHP-behandeling. Door jezelf vooraf goed te laten informeren kun je de mogelijk micro haar pigmentatie nadelen in kaart brengen.

Micro haar pigmentatie nadelen.

Micro haar pigmentatie nadelen.

Bestaan er micro haar pigmentatie nadelen?

Een goed eindresultaat van een micro haar pigmentatie staat of valt vaak bij een goede voorbereiding. Door jezelf zomaar in een ‘avontuur’ te storten en jezelf onvoldoende te informeren kun je soms micro haar pigmentatie nadelen ondervinden die het eindresultaat negatief kunnen beïnvloeden. Als je geen micro haar pigmentatie nadelen wilt ondervinden kies dan niet voor een behandeling in de volgende situaties:

• Het wordt afgeraden om een MHP-behandeling toe te passen op plaatsen waaraan je minder dan een jaar geleden plastische chirurgie en/of bestraling hebt ondergaan.
• Als je een ‘vers’litteken wilt verbergen. Een vers litteken is minder dan een jaar oud.
• Als je last hebt van een geïrriteerde huid met bijvoorbeeld bultjes, donkere moedervlekken en/of zwellingen.
• Op plaatsen waar je minder dan drie maanden voorafgaand aan de geplande MHP-behandeling een tattoo hebt laten weglaseren.

Doorgaans komt iedereen in aanmerking voor een MHP-behandeling, maar in de volgende gevallen kan er sprake zijn van micro haar pigmentatie nadelen, waarbij het de moeite is om een zorgvuldige afweging voor een behandeling te nemen.

• Hemofilie en diabetes patiënten
• Patiënten die lijden aan een chronische huidziekte
• Indien je allergisch bent voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee de behandeling wordt uitgevoerd

Is er in jouw specifieke situatie sprake van een van de deze genoemde aandoeningen dan is het verstandig om vooraf de mogelijke micro haar pigmentatie nadelen met je behandelend arts en/of specialist te bespreken.

Aandachtspunten voor een succesvolle MHP-behandeling

Uiteraard kun je er zelf ook het nodige aan doen om de behandeling zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Je krijgt van de kliniek en specialist die de MHP-behandeling uitvoert altijd tips en adviezen mee voor de eerste dagen en week na de behandeling. Volg deze tips altijd op als je micro haar pigmentatie nadelen wilt voorkomen.

Door te kiezen voor een betrouwbare kliniek waar hygiëne een belangrijke rol speelt, weet je zeker dat je in een professionele behandelomgeving terecht komt. In het eerste intake gesprek kun je vragen of het mogelijk is om voor en na foto’s te zien van behandelingen die al hebben plaatsgevonden. Zichzelf respecterende specialisten zullen deze uit zichzelf aan je tonen en laten je een kijkje nemen in de behandelkamer. Bij de meeste klinieken is het vanzelfsprekend maar als je het zeker wilt weten dan let je er op dat voor het aanvangen van de behandeling de hoofdhuid goed wordt gedesinfecteerd en dat er gewerkt wordt met naalden en pigmenten die in steriele verpakkingen zitten. Ook is het wenselijk dat de behandelaar chirurgische handschoenen draagt gedurende de micro haar behandeltechniek. Als je jezelf vertrouwt en veilig voelt bij de kliniek van je keuze is er geen enkele reden om aan de deskundigheid van de specialist te twijfelen. Vergeet niet dat micro haar pigmentatie behandelingen immers dagelijks worden uitgevoerd.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie nadelen?
  • Micro hair pigmentation nadelen?
  • Tricopigmentatie nadelen?
  • Scalp pigmentatie nadelen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage nadelen?
  • MHP nadelen?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie nadelen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.