Micro haar pigmentatie is een innovatie techniek die er op is gericht om je optische kaalheid weg te nemen. De behandeling heeft de laatste jaren snel aan populariteit gewonnen en inmiddels zijn duizenden mannen én vrouwen je voorgegaan naar micro haar pigmentatie Amsterdam.

Je kalende hoofd krijgt weer haar

Micro haar pigmentatie Amsterdam geeft direct resultaat. Waar je met een kalend hoofd de kliniek binnenkomt zie je direct aan het einde van de eerste behandeling resultaat. Je kalende hoofd krijgt de illusie van natuurlijke haarstoppels. De verfijnde techniek die wordt toegepast bij een MHP-behandeling is geschikt voor bijna iedereen, ook als je vanwege kaalheid niet (meer) in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Micro haar pigmentatie Amsterdam biedt uitkomst bij de onderstaande haarproblemen:

• Je krijgt weer een natuurlijke haarlijn aan zowel de voor- en zijkant van je hoofd
• De aangebrachte pigmenten zijn niet van echt te onderscheiden
• Littekens op de hoofdhuid worden mooi verhult en zijn niet langer zichtbaar
• Je kunt een micro haar pigmentatie behandeling combineren met een ‘echte’ haartransplantatie

Micro haar pigmentatie Amsterdam.

Micro haar pigmentatie Amsterdam.

Micro haar pigmentatie Amsterdam mogelijkheden

In Amsterdam zijn er diverse klinieken en behandelaars die micro haar pigmentatie behandelingen aanbieden. Het is mogelijk om bij de kliniek en/of specialist van je keuze voor een oriënterend gesprek een afspraak te maken. Gedurende dit consult kun je alle vragen stellen die je hebt met betrekking tot een mogelijke micro haar pigmentatie behandeling in Amsterdam. Deskundige en professionele specialisten zullen je voor en na foto’s laten zien van behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Vaak is het ook mogelijk om de behandelkamer te bekijken. Door jezelf van te voor goed voor te bereiden weet je wat je op de dag van behandeling zelf kunt verwachten en neem je meer ontspannen plaats op de behandelstoel / behandelbank.

Micro haar pigmentatie, niet van echt te onderscheiden

De resultaten zijn zo goed als dat je die van een deskundige behandelaar met ervaring mag verwachten. De techniek die wordt gebruikt is verfijnd en door middel van een zeer fijne naald wordt pigment in de bovenste huidlaag ingebracht. Het voordeel hiervan is dat je onmiddellijk resultaat kunt zien. Micro haar pigmentatie Amsterdam heeft doorgaans één tot drie behandelingen nodig om het optimale resultaat te bereiken. Het aantal behandelingen dat nodig is hangt onder meer af van het aantal hoofdzones dat behandelt wordt. Het beste advies hiervoor krijg je uiteraard van de specialist die de behandeling uitvoert. De meeste behandelaars werken met tijdelijke pigmenten. Dit houdt in dat na verloop van tijd (lees jaren) de kleuren kunnen vervagen. Hiervoor kun je gebruik maken van een behandeling om de kleuren bij te werken. Door deze flexibiliteit heb je altijd een goed uitziende look die bij je past.

Micro haar pigmentatie Amsterdam informatie

Meer informatie over micro haar pigmentatie behandelingen in Amsterdam vind je online en door gewoon bij de verschillende klinieken naar binnen te lopen. Een goede voorbereiding op de behandeling is van groot belang in het uiteindelijke resultaat. Vergelijk de Amsterdamse aanbieders van een MHP-behandeling met elkaar en kies voor de mogelijkheid waar je zelf een goed gevoel bij hebt.

Micro haar pigmentatie Amsterdam FAQ – meest gestelde vragen

1. Wanneer ben ik geschikt voor micro haar pigmentatie Amsterdam?

Micro haar pigmentatie is onder meer geschikt als je niet in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Ook als de haaruitval oorzaak is van onder meer Alopecia areata kan MHP een geschikte behandeling zijn.

2. Zijn de resultaten van micro haar pigmentatie in Amsterdam natuurlijk?

Ja, je bent niet de eerste die na afloop van de MHP behandeling even moet voelen om te ervaren dat het aangebrachte pigment echt optisch is. De kleur van het pigment dat wordt gebruikt, wordt afgestemd op je eigen natuurlijke haarkleur. Micro haar pigmentatie resultaten zijn natuurgetrouw zowel bij een korte geschoren look als bij het optisch verdichten van je haardos.

3. Kan micro haar pigmentatie gecombineerd worden met het gebruik van een haargroeimiddel?

Bespreek het gebruik van een haargroeimiddel tijdens het intakegesprek met de behandelend MHP specialist. Middelen als Dutasteride, Finasteride en de Diane pil kunnen doorgaans zonder probleem gebruik worden tijdens de MHP behandelsessies. Het advies voor wat betreft het gebruik van Minoxidil kan anders zijn. Minoxidil bevat onder meer alcohol dat een negatieve invloed heeft op zowel het pigment als het herstel van de hoofdhuid. Je kunt Minoxidil pas weer gebruiken als de eindresultaten optimaal zijn en het herstel is afgerond. Volg daarin het advies van de MHP specialist altijd op.

4. Hoeveel behandelsessies heb ik nodig voor een optimaal resultaat van micro haar pigmentatie?

Direct na de eerste behandeling heb je zichtbare resultaten. In de dagen en weken na de behandeling wordt een klein percentage van het pigment afgestoten. Na de tweede behandeling worden veelal uitstekende resultaten bereikt. De derde behandeling dient bij de meeste mensen als touch-up en verfijning van het resultaat. Slechts bij een enkele mensen slaat het pigment niet aan zoals verwacht en kunnen aanvullende behandelingen nodig zijn.

5. Hoe ziet mijn hoofd eruit na micro haar pigmentatie?

De behandelde huid kan rood en licht gezwollen zijn. In de dagen na de behandeling trekken deze verschijnselen vanzelf weg. Door het gebruik van een fijne naald kunnen als onderdeel van de huidgenezing korstjes ontstaan. Je kunt wondjes en infecties voorkomen door niet aan deze korstjes te wrijven en/of te krabben. Na 7 tot 10 dagen is de huid volledig herstelt.

6. Ik heb eerder een MHP behandeling ondergaan en ben niet tevreden met het resultaat. Kan dit gecorrigeerd worden?

Ja, het is mogelijk om eerdere micro haar pigmentatie resultaten te verbeteren en/of te corrigeren. Hiervoor worden eerst je wensen en verwachtingen uitvoerig besproken. De reden van het teleurstellende gevoel is belangrijk om verbetering te bereiken. Wees open en eerlijk tijdens het gesprek met de MHP specialist. Alleen op deze manier kan de teleurstelling omgezet worden in een positief gevoel.

7. Wordt micro haar pigmentatie in Amsterdam uitgevoerd door een ervaren MHP specialist?

Van Amsterdam is het maar 65 km naar MHP Kliniek in Den Haag. De behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde MHP specialist. Er wordt gewerkt volgens de strenge voorwaarden op het gebied van hygiëne die door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit worden gecontroleerd. Je bent in vertrouwde en bovendien vakbekwame handen.

8. Waarom ga ik voor micro haar pigmentatie naar MHP Kliniek?

MHP Kliniek heeft naast uiterst betaalbare tarieven een uitstekende reputatie. De ervaren specialist werkt dagelijks met de verschillende pigmenten en heeft de behandeling in de vingers zitten. Regelmatig komen bekende mannen en vrouwen naar de kliniek voor een micro haar pigmentatie behandeling. Behandelingen worden toegepast in een steriele, moderne omgeving waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve micro haar pigmentatie apparatuur.

9. Ik overweeg micro haar pigmentatie, maar ben ik bang dat de kleur blauw verkleurt. Klopt dat?

Bij tatoeages werd vroeger regelmatig een blauwe verkleuring van de inkt gezien. De tatoeage techniek verschilt echter van de techniek die wordt toegepast bij micro haar pigmentatie. Het pigment dat wordt aangebracht bij een stoppeltattoo wordt in de bovenste huidlaag aangebracht en dat is minder diep dan bij een tatoeage. Ook de samenstelling van het pigment is anders dan bij tatoeage inkt het geval is. Het aangebrachte pigment zal na verloop van jaren vervagen. In dat geval kun je voor een touch-up kiezen.

10. Ik zie op tegen de behandeling. Kan er een verdoving gebruikt worden?

Je kunt de hoofdhuid voor de geplande behandeling insmeren met een verdovende crème. Micro haar pigmentatie wordt door de meeste mensen niet als bijzonder pijnlijk omschreven. Wel kun je een irriterend gevoel ervaren. Je kunt de verdovende crème op doktersrecept, van de huisarts, bij de apotheek kopen.

11. Wat zijn de kosten van micro haar pigmentatie bij MHP kliniek?

Bij MHP Kliniek betaal je tussen € 590 voor 1 zone en € 2.295 voor 5 hoofdzones. De exacte kostprijs krijg je van de MHP specialist tijdens een intakegesprek. Je hoofdhuid wordt bekeken en beoordeelt wordt hoeveel hoofdzones je voor het beste resultaat kunt laten behandelen.

12. Mag ik zelf de kleur van het pigment kiezen?

De ervaren MHP specialist overlegt samen met je welke kleur pigment het meest geschikt is. Dit wordt meestal afgestemd op de natuurlijke stoppelkleur, dat iets donkerder is dan de haar zelf. Door een kleur te nemen die dicht tegen je eigen haarkleur ligt, krijg je een natuurlijk resultaat en valt het niet op dat je een MHP behandeling hebt ondergaan.

13. Kan mijn haargrens aangepast worden?

Ja, al blijft de ervaren specialist binnen de originele lijnen. Wanneer er teveel aan de haargrens verandert, kan dit heel onnatuurlijke resultaten opleveren.

14. Kan ik bij MHP Kliniek een touch-up laten toepassen?

Ja, dit is mogelijk. Je krijgt advies en informatie over de touch-up mogelijkheden na het afronden van de MHP behandeling. Ook wanneer je elders de tricopigmentatie hebt laten toepassen ben je welkom voor een touch-up.

15. Hoe vaak is een touch-up noodzakelijk?

Afhankelijk van invloeden als Uv-stralen, regelmatig zwemmen in chloor of zout water en het hardhandig behandelen van de hoofdhuid kan het pigment vervagen. Gemiddeld is een touch-up iedere 12 tot 18 maanden wenselijk, wanneer je het bereikte resultaat wilt behouden.

16. Zijn de kosten van de touch-up inbegrepen in het behandeltarief?

Nee, wanneer je een touch-up uit laat voeren zijn hiervoor andere tarieven van toepassing. MHP Kliniek hanteert een tarief vanaf € 95 per hoofdzone voor een touch-up. Heb je de behandeling zelf elders laten toepassen? Dan kan een aangepast tarief van toepassing zijn.

17. Worden mannen en vrouwen bij MHP Kliniek behandeld?

Ja, zowel mannen als vrouwen die met haaruitval te maken hebben kunnen door middel van micro haar pigmentatie behandelt worden.

18. Kan micro haar pigmentatie bij minderjarigen worden uitgevoerd?

Nee, MHP wordt uitsluitend toegepast bij volwassenen. Van een boven leeftijd is geen sprake, zolang je gezond bent en je situatie dit toelaat kan MHP toegepast worden.

19. Kan micro haar pigmentatie Amsterdam in termijnen betaald worden?

Indien gewenst kun je de behandeling in termijnen betalen. Je sluit dan een overeenkomst met een kredietverstrekker. Tegenwoordig zijn er verschillende kredietmaatschappijen die zich in cosmetische en medische ingrepen hebben gespecialiseerd. Op basis van je maandelijkse financiële verplichtingen kan een kredietovereenkomst worden verstrekt. Bedenk wel dat de financiering bij het BKR in Tiel wordt aangemeld.

20. Is micro haar pigmentatie veilig?

Ja, de behandeling kent een zeer kleine kans op bijwerkingen. Een enkele keer blijkt iemand toch allergisch te zijn voor het hypoallergene pigment dat wordt gebruikt. Dit kan vooraf uitgesloten worden door een proefstukje aan te laten brengen. Daarnaast kan de huid wat gezwollen aanvoelen. Dit is tijdelijk en het gevoel neemt in de uren na de behandeling snel af.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie Amsterdam?
  • Micro hair pigmentation Amsterdam?
  • Tricopigmentatie Amsterdam?
  • Scalp pigmentatie Amsterdam?
  • Haar tattoo of haar tatoeage Amsterdam?
  • MHP Amsterdam?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Amsterdam’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.