Micro haar pigmentatie, kortweg MHP, is een uiterst verfijnde techniek die het mogelijk maakt om je haardos weer voller te laten lijken. Een micro haar pigmentatie behandeling kan ook worden toegepast om eventuele zichtbare littekens weg te camoufleren. Het ideale van de techniek is dat het voor ieder huidtype en vrijwel iedere haarkleur gebruikt kan worden.

Voor wie is een micro haar pigmentatie behandeling geschikt?

Een micro haar pigmentatie behandeling kan zowel bij vrouwen als mannen worden toegepast indien:

• Je niet in aanmerking komt voor een haartransplantatie
• Er sprake is van volledig haarverlies
• Je last hebt van pleksgewijze kaalheid
• Je vindt dat er na een eventuele haartransplantatie een te lage haardichtheid is

Bovendien is het mogelijk om door middel van een micro haar pigmentatie behandeling je haargrens aan te laten passen. Zo kun je er voor kiezen om inhammen weg te laten werken en de bestaande haarlijn te verjongen. Je geeft je zelfvertrouwen een oppepper door een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan.

Reken af met dunner wordend haar

Het mooie van een micro haar pigmentatie behandeling is dat je direct zichtbaar resultaat hebt. Tijdens het intake gesprek bij de kliniek wordt besproken welke hoofdzones er behandeld kunnen worden voor het beste resultaat en hoeveel behandelingen daarvoor nodig zijn. Tijdens de MHP behandeling wordt er gebruik gemaakt van tijdelijke pigmenten die in de loop der jaren kunnen vervagen. Het is aan te raden om jaarlijks voor een opfris behandeling te kiezen. Door dit te doen blijft het resultaat in optimale conditie. Het bewerken en vervagen van de aangebrachte pigmenten hangt onder meer af van het type hoofdhuid en hoe goed je de tips en adviezen opvolgt die je tijdens de behandeling krijgt.

Waarom kies je voor een MHP behandeling ?

Heb je last van haaruitval of een haardos die zienderogen dunner wordt? Dan kun je door gebruik te maken van een MHP behandeling afrekenen met deze ongewenste kaalheid. In tegenstelling tot onder meer een volledige haartransplantatie is de MHP behandeling uiterst betaalbaar en ook geschikt indien er sprake is van een vergevorderde kaalheid. Zo komt bijna iedereen in aanmerking om de gewenste behandeling te ondergaan. De behandeling is nagenoeg pijnloos en het resultaat is direct zichtbaar. Het is mogelijk om de volgende resultaten te bereiken met een MHP behandeling:

• Je haar oogt een stuk voller, dit geldt zowel voor mannen als vrouwen die een behandeling ondergaan.
• Eventuele kale plekken zijn minder goed zichtbaar.
• Littekens op de hoofdhuid die bijvoorbeeld zijn achtergebleven na een FUT haartransplantatie worden op professionele verhult.
• Ook van toepassing bij verschillende vormen van pleksgewijze kaalheid, ofwel Alopecia.

Micro haar pigmentatie behandeling.

Micro haar pigmentatie behandeling.

Waar laat je de behandeling uitvoeren?

Probeer jezelf vooraf zo goed mogelijk te informeren over de verschillende mogelijkheden en de prijzen die gehanteerd worden. Vaak is het kiezen voor een pakketprijs meer voordelig dan op zichzelf staande behandelingen. Ga bij verschillende klinieken naar een eerste consult zodat jezelf merkt waar je jezelf goed en prettig behandelt voelt. Heb je geen goed gevoel dan is het beter om nog wat verder rond te kijken. Voor het eindresultaat is het van belang dat je ontspannen in de behandelkamer plaats neemt.

Een micro haar pigmentatie behandeling combineren met haaruitval preventie

Heb je een volle haardos? Ben je bang om die te verliezen of te verliezen wat je nog hebt? Veel mannen en vrouwen krijgen last van haaruitval. Op de lange duur resulteert dit meestal in kale plekken of zelfs totale kaalheid. Er zijn gelukkig vele manieren waarop je aan haaruitval preventie kunt doen. Dit kan worden gecombineerd met een micro haar pigmentatie behandeling.

Haaruitval preventie: shampoos en conditioners

Om haarverlies tegen te gaan zijn er speciale shampoos en conditioners. Het merk Revita heeft bijvoorbeeld zowel een shampoo als een conditioner, die haaruitval bestrijden. De Revita Hair Growth Stimulating Shampoo gaat op verschillende manieren haaruitval tegen. De shampoo stimuleert de haargroei door middel van anti-oxidanten. Revita Shampoo gaat het hormoon DHT (Di-Hydro-Testosteron) tegen. Dit is het hormoon dat als een grote boosdoener in het ontstaan van kaalheid wordt aangeduid. Revita Shampoo bevat bovendien Ketoconazol, wat een ontstekingsremmende werking heeft.

Bij Revita Shampoo hoort Revita Cor conditioner. Deze conditioner heeft allerlei werkzame bestanddelen waardoor je haar minder uitvalt. Je kunt vaak het beste de Revita shampoo en conditioner samen gebruiken. Op deze manier wordt de werking versterkt.

Haaruitval preventie: lotions

Er zijn ook lotions die effectief zijn op het gebied van haaruitval preventie, bijvoorbeeld Minoxidil en Nanoxidil. Lotions tegen haarverlies moeten tweemaal per dag op de hoofdhuid worden aangebracht. De lotions helpen niet alleen preventief tegen haaruitval, maar helpen ook om beginnende haaruitval terug te dringen. De lotions zijn niet altijd zonder recept te koop.

Haaruitval preventie: Revivogen

Je kunt ook nog gebruik maken van een ander preventief middel: Revivogen. Revivogen is een preventiemiddel tegen haarverlies. Het is gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Het middel zorgt ervoor dat er minder DHT wordt gemaakt en bestrijdt daardoor haaruitval. Revivogen gebruik je iedere dag.

Na 2 tot 4 weken Revivogen gebruikt te hebben, merken sommige mensen al verschil. Het is ook mogelijk dat eerst juist de haaruitval toeneemt. Geen paniek, want dit is juist een teken dat het middel werkt. Na 60 tot 90 dagen neemt het haarverlies weer af. Je haar wordt vanaf die tijd dikker. Het eindresultaat wordt na 16 tot 18 maanden bereikt. Hierna hoef je Revivogen nog maar 3 tot 5 keer de week te gebruiken om het resultaat te behouden.

Haaruitval preventie: haarvitaminen

Haar kan uitvallen en dof en kwetsbaar worden als je niet de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen binnen krijgt. Veel mensen lukt het niet om alle essentiële voedingsstoffen binnen tot zich te nemen. Er kunnen zich situaties voordoen waarin je een grotere hoeveelheid van een vitamine of een mineraal nodig heeft. Als je rookt, heb je bijvoorbeeld twee keer zo veel vitamine C nodig. Vitamine C is belangrijk om de weefsels in het haar samen te binden. Een tekort aan deze vitamine kan haaruitval veroorzaken. Er zijn speciale haarvitaminen te koop. Door haarvitaminen van bijvoorbeeld Hair Vitals te gebruiken, krijg je alle vitaminen en mineralen binnen die je haar nodig heeft.

Haaruitval preventie: haarlasers

Een heel ander type haaruitval preventie is de haarlaser. Haarlasers zorgen voor een betere bloedcirculatie, verhogen de toevoer van voedingsstoffen naar de haarzakjes en herstellen beschadigd haar. Hierdoor wordt haarverlies voorkomen en haargroei gestimuleerd.

Een behandeling met een haarlaser is heel veilig. De duur van een behandeling met een haarlaser varieert, maar je bent nooit langer dan een kwartiertje kwijt. Voor een maximaal effect gebruikt u de haarlaser 3 keer per week. Na een tijdje merkt u dat uw haar gezonder en voller wordt.

Advies over de micro haar pigmentatie behandeling en haaruitval preventie krijgen?

Wij adviseren je graag over de micro haar pigmentatie behandeling en methoden voor haaruitval preventie. We nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek in onze kliniek.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie behandeling?
  • Micro hair pigmentation behandeling?
  • Tricopigmentatie behandeling?
  • Scalp pigmentatie behandeling?
  • Haar tattoo of haar tatoeage behandeling?
  • MHP behandeling?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie behandeling’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.