Als je jezelf gaat verdiepen in de mogelijkheden van een micro haar pigmentatie behandeling dan wil je uiteraard graag weten wat de mogelijke micro haar pigmentatie voordelen zijn. Doorgaans oriënteer je jezelf op een behandeling omdat je last hebt van kaalheid, littekens wilt laten camoufleren of omdat je haar dunner begint te worden.

Heeft micro haar pigmentatie voordelen?

In tegenstelling tot een FUT- of FUE haartransplantatie is een micro haar pigmentatie behandeling géén chirurgische ingreep die vrijwel pijnloos verloopt. Dit zijn slechts een paar micro haar pigmentatie voordelen. Daarnaast is het resultaat direct na de eerste behandeling zichtbaar en kun je de gewone dingen doen die je altijd doet. Alleen intensief sporten en daardoor zweten dien je de eerste week na behandeling op een iets lager pitje te zetten dan je normaal gewend bent.

Micro haar pigmentatie voordelen.

Micro haar pigmentatie voordelen.

Is MHP dan voor iedereen geschikt?

Zelfs bij een vergevorderde kaalheid, als je niet meer in aanmerking komt voor een haartransplantatie kan een MHP-behandeling je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Door het aanbrengen van de gewenste kleurpigmenten lijkt je haardos wat voller of ga je voor een perfecte shaven look, waarbij natuurlijke stoppeltjes op realistische wijze worden nagebootst. Al met al zijn er genoeg micro haar pigmentatie voordelen te bedenken terwijl de kans op ongewenste bijwerkingen nagenoeg nul is. Er wordt gewerkt met volledig hypoallergene materialen die door je eigen lichaam volledig worden afgebroken. De pigmenten worden in de bovenste huidlaag aangebracht, het voordeel hiervan is dat het resultaat, in tegenstelling tot een standaard tatoeage, niet permanent is. Door het semipermanente aspect van de materialen vervagen de aangebrachte kleuren in de loop der tijd. Hierdoor is een micro haar pigmentatie behandeling uiterst flexibel. Je kunt de kleur en toepassing van de techniek in samenspraak met de behandelaar volledig naar eigen smaak en wens samenstellen. Voor een mooi resultaat kies je regelmatig voor een kleine nabehandeling.

Overige micro haar pigmentatie voordelen

Door je behandelde hoofdhuid goed te verzorgen wordt het resultaat geoptimaliseerd en blijven de pigmenten langer mooi. Iedere specialist, behandelaar en kliniek zal je tips en adviezen meegeven na een micro haar pigmentatie behandeling. Door je aan deze vaak simpele adviezen te houden blijft de behandeling langer mooi. Zo is het bijvoorbeeld van belang om je hoofdhuid met een zachte (baby)shampoo te wassen en liever niet te lang met een ontbloot hoofd in de zon te lopen. Je zet dan beter een pet op of smeert je hoofd in met zonnebrandcrème die een hoge beschermingsfactor heeft.

Lees je ook altijd goed in alvorens je besluit om voor een MHP-behandeling te kiezen. Ervaringsverhalen van anderen, reviews over behandelaars en klinieken kunnen je helpen om een verstandige beslissing te nemen. Goedkoop hoeft niet direct te betekenen dat het eindresultaat van mindere kwaliteit is, maar wees dan wel verstandig om voor een hygiënische omgeving te kiezen, waar professionele deskundigen dagelijks te micro haar pigmentatie behandelingen uitvoeren. Je betaald beter een paar tientjes meer dan dat het uiteindelijke resultaat iets is waar je helemaal niet op had gerekend. De kosten die je dan kwijt bent bij een degelijke schoonheids- en/of haarkliniek besparen gelijk een hoop geld en bovendien een onnodige teleurstelling.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie voordelen?
  • Micro hair pigmentation voordelen?
  • Tricopigmentatie voordelen?
  • Scalp pigmentatie voordelen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage voordelen?
  • MHP voordelen?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie voordelen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.