Zichtbaar aanwezige littekens op je hoofd kunnen je een vervelend gevoel geven. Micro haar pigmentatie litteken is een mogelijkheid om littekens na onder meer een haartransplantie onzichtbaar te verhullen. Een pijnloze behandeling waarna je jezelf geen zorgen meer hoeft te maken over de vaak ontsierende littekens.

Micro haar pigmentatie litteken is snel en effectief

Wil je iets laten doen om de littekens op je hoofd niet op te laten vallen? Door te kiezen voor een MHP-behandeling heb je direct zichtbaar resultaat en je litteken(s) zijn niet langer zichtbaar. De techniek kan worden toegepast bij littekens die minimaal acht tot twaalf maanden aanwezig zijn. Verse littekens moeten eerst de mogelijkheid krijgen om zo goed mogelijk te hersellen en dat duurt zeker acht maanden. In de kliniek worden op de plaats van het litteken met behulp van een uiterst fijne naald niet van echt te onderscheiden haarstoppeltjes in de bovenste huidlaag aangebracht. Dit wordt gedaan met (semi)permanente inkt die hypoallergeen is. Je kunt jaarlijks kiezen voor een nabehandeling indien dit nodig zou zijn.

Micro haar pigmentatie litteken.

Micro haar pigmentatie litteken.

Waarom kiezen voor een micro haar pigmentatie voor litteken?

Heb je recentelijk een FUT haartransplantatie ondergaan en wil je het litteken van het donorgebied weg laten werken dan is een MHP-behandeling daar geschikt voor. Haarstoppeltjes worden aangebracht en het eigen haar, voor zover nog aanwezig, groeit in de loop van de tijd over het behandelde litteken heen. Het eindresultaat is precies dat wat je ervan verwacht, een litteken dat niet langer zichtbaar op je hoofd aanwezig is. Micro haar pigmentatie voor litteken geeft je meer zelfvertrouwen dan ooit en niemand zal nog aan je vragen hoe je eigenlijk aan dat litteken op je hoofd bent gekomen.

Micro haar pigmentatie – litteken specialisten

Als je eenmaal de beslissing hebt genomen om voor een micro haar pigmentatie litteken behandeling te kiezen dan zoek je daar de juiste behandelaar voor. Lees daarom verhalen van anderen en reviews over diverse (haar)klinieken. Zeker als je in de fase bent waarin je jezelf oriënteert op de mogelijkheden kun je niet genoeg informatie vergaren en lezen. Bekijk voor en na foto’s van uitgevoerde MHP-behandelingen en zoek naar mogelijke behandelingen die op video zijn vastgelegd. Door het bekijken van de beelden krijg je meer inzicht in wat er precies gebeurt gedurende een behandeling. Een MHP-behandeling kan niet zomaar door iedereen die handig is met een naald worden uitgevoerd. Het is een uiterst verfijnde techniek die een specialist leert door de nodige cursussen en opleidingen te volgen. Eerst wordt er nauwkeurig naar je hoofdhuid en het litteken gekeken. De specialist doet je een behandelvoorstel en plant één of meerdere sessies in. Afhankelijk van de grootte van het gebied dat behandeld wordt zit je per sessie verschillende uren op de behandelbank. Het is dan prettig om te weten dat je voor een behandelaar hebt gekozen met ervaring op zijn of haar vakgebied. Iemand die je op je gemak weet te stellen en iemand waar je ook na de behandeling terecht kunt met eventuele vragen. Een ontsierend litteken behoort met een MHP-behandeling snel tot het verleden.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie litteken?
  • Micro hair pigmentation litteken?
  • Tricopigmentatie litteken?
  • Scalp pigmentatie litteken?
  • Haar tattoo of haar tatoeage litteken?
  • MHP litteken?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie litteken’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.