Micro haar pigmentatie of haartransplantatie behandeling?

 In Nieuws

Het is mogelijk dat je twijfelt tussen een micro haar pigmentatie behandeling en een haartransplantatie. Micro haar pigmentatie of haartransplantatie hebben beiden afgelopen jaren een toename gehad in populariteit. Beide behandelingen kunnen een oplossing zijn bij haaruitval. Er bestaan echter ook een aantal wezenlijke verschillen tussen deze twee behandelingen. In dit artikel zullen onder andere de ervaringen en kosten worden besproken. Daarnaast worden voor- en nadelen van beide behandelingen besproken.

Micro haar pigmentatie of haartransplantatie, wat is goedkoper?

Wanneer we kijken naar micro haar pigmentatie behandelingen, dan variëren de kosten tussen ongeveer 590 euro en 2.295 euro. Bij een haartransplantatie beginnen de kosten bij ongeveer 2.000 euro voor een kleine behandeling. De kosten kunnen oplopen tot meer dan 10.000 euro, waarbij zelfs meerdere behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?

Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?

De kosten van een haartransplantatie zijn dus aanzienlijk hoger dan van een micro haar pigmentatie behandeling. Wanneer wordt gekeken naar de prijs van de behandeling, is de MHP behandeling dus waarschijnlijk goedkoper.

Waarover worden meer positieve ervaringen gedeeld?

Er worden meer ervaringen gedeeld over haartransplantaties dan over MHP behandelingen. De reden hiervan is dat er meer haartransplantaties worden uitgevoerd. Naar schatting zijn dit in Nederland ongeveer 10.000 haartransplantaties tegenover 2.500 micro haar pigmentatie behandelingen per jaar. Wanneer wordt gekeken naar het aantal positieve en negatieve ervaringen, zien we dat het percentage dat ontevreden is bij MHP hoger ligt. De reden hiervan is dat er verschillende klinieken zijn die niet de aan de gewenste kwaliteit voldoen. Er zijn namelijk ook klinieken die gespecialiseerd zijn in MHP en gemiddeld hoger scoren dan veel haartransplantatie klinieken.

Micro haar pigmentatie en haartransplantatie, welke behandeling heeft sneller resultaat?

Een belangrijk voordeel volgens veel mensen is de relatief korte hersteltijd van de MHP behandeling. Eigenlijk is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar. De huid is vaak nog wel een beetje rood, maar dit trekt erg snel weg. Dit in tegenstelling tot de haartransplantatie behandeling. Bij de haartransplantatie is de behandeling vaak nog enkele weken zichtbaar en is het resultaat pas zichtbaar na een jaar. Twijfel je tussen micro haar pigmentatie of haartransplantatie? We geven je tijdens een consult graag voorlichting over de voor- en nadelen van de beide behandelingen. Voor een haartransplantatie in Turkije is het onder andere mogelijk dit te doen bij de bekende kliniek Esteworld.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie of haartransplantatie behandeling?
  • Micro hair pigmentation of haartransplantatie behandeling?
  • Tricopigmentatie of haartransplantatie behandeling?
  • Scalp pigmentatie of haartransplantatie behandeling?
  • Haar tattoo of haar tatoeage of haartransplantatie behandeling?
  • MHP of haartransplantatie behandeling?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie of haartransplantatie behandeling’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts
Micro haar pigmentatie grijs haar.