Micro haar pigmentatie grijs haar

 In Nieuws

Overweeg je een micro haar pigmentatie behandeling en heb je grijs haar? Of heb je nu nog donker haar, maar twijfel je over micro haar pigmentatie, omdat je later grijs wordt? Dat hoeft namelijk helemaal geen probleem te zijn. Ook met grijs haar kan je rekenen op een mooi en natuurlijk micro haar pigmentatie resultaat. Als je online zoekt op ‘micro haar pigmentatie grijs haar’ zal je verschillende mooie resultaten zien van mensen die al grijs haar hadden. Bij een MHP behandeling wordt door de MHP specialist pigment ingebracht met verschillende grijstinten. De kleur van het pigment wordt dus aangepast op je huidige haarkleur en zal ook passen bij je toekomstige haarkleur.

Micro haar pigmentatie grijs haar.

Micro haar pigmentatie grijs haar.

Micro haar pigmentatie grijs haar – speciaal hierop aangepaste pigmenten

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het uiteindelijke micro haar pigmentatie resultaat. De ervaring en kennis van de MHP specialist, de gebruikte apparatuur en naalden, maar ook zeker het ingebrachte pigment. Voor het pigment wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten grijstinten. Van licht grijs tot diep zwart. Op deze manier kan er voor iedere haar- en huidkleur een geschikte pigmentkleur worden gemaakt.

Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?

Twijfel je tussen micro haar pigmentatie en een haartransplantatie behandeling? Beide behandelingen hebben zo hun voor- en nadelen. Het nadeel van een haartransplantatie behandeling is dat vaak niet de gewenste dichtheid kan worden behaald. Daarnaast vallen de resultaten helaas regelmatig tegen. Bij micro haar pigmentatie bent u in principe altijd aangewezen op een kort kapsel. Houd er dus wel rekening mee dat de shaven look goed staat bij je. Wij hebben kennis over zowel de MHP behandeling als haartransplantatie behandeling, waardoor je altijd kunt rekenen op professioneel en eerlijk advies. Een haartransplantatie met grijs haar is ook mogelijk een geschikte behandeling.

Micro haar pigmentatie licht grijs haar of micro haar pigmentatie donker grijs haar?

Of je nu licht of donker grijs haar hebt, de micro haar pigmentatie behandeling kan een heel mooi resultaat geven. De kleur van het pigment kan worden aangepast op de grijstint van je haar. Het maakt daarom niet uit of je licht of donker grijs haar hebt. Ben je benieuwd naar het resultaat dat je van de behandeling mag verwachten? Dan raden we aan om goed de voor en na foto’s van de behandeling te bestuderen. Hier staan namelijk diverse personen tussen met grijs haar. Met heel licht grijs haar is het helaas lastig om te kiezen voor deze behandeling.

Haartransplantatie met grijs haar?

Het is eveneens mogelijk om een haartransplantatie te doen, als je grijs haar hebt. Grijs haar is hiervoor geen enkele belemmering. Belangrijkste voorwaarde is een goede gezondheid en voldoende donorhaar. Er kiezen wel minder mensen met grijs haar voor een haartraansplantatie. De voornaamstge reden hiervan is dat de haaruitval vaak te ver gevorderd is.

Alternatieven voor micro haar pigmentatie en haartransplantatie

Er bestaan nog verschillende alternatieven voor de micro haar pigmentatie behandeling en de haartransplantatie behandeling. Denk hierbij onder andere aan haargroeimiddelen of het dragen van een haawerk. Zowel mannen als vrouwen kunnen kiezen voor het dragen van een haarwerk of pruik. Er bestaan volledige en gedeeltelijke haarstukken. Mannen kiezen meestal voor een haarstuk, terwijl vrouwen kiezen voor een volledig haarwerk. Wij beschikken over uitgebreide kennis over de eerder genoemde behandelingen tegen haaruitval. Als je twijfelt, lichten we je daarom graag voor over de behandeling tegen haaruitval die het beste bij je past.

Daarnaast bestaan er ook nog haarverdikkingsproducten als Toppik. Let op dat dergelijke producten slechts een tijdelijke werking hebben. Bovendien werken dergelijke producten alleen indien er daadwerkelijk nog haar is. Op kale plekken is het daarom niet mogelijk om haarverdikkingsproducten te gebruiken.

Een relatief nieuwe behandeling tegen haaruitval is de mesotherapie behandeling. Bij deze ingreep worden er anti-oxidanten, voedingsstoffen en andere belangrijke stoffen in de hoofdhuid geïnjecteerd. Door deze behandeling kan dunner wordend haar weer wat voller worden. Sommige mensen kiezen er ook voor dit te combineren met een haartransplantatie behandeling.

Behandelingen die regelmatig worden gecombineerd met een MHP behandeling:

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie grijs haar’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Micro haar pigmentatie grijs haar – FAQ

1. Kan micro haar pigmentatie bij grijs haar toegepast worden?

Ja. De behandeling is geschikt voor alle natuurlijke haarkleuren. Het pigment wordt volledig op je eigen haar- en/of haarstoppelkleur afgestemd.

2. Valt micro haar pigmentatie bij grijs haar op?

Het pigment dat wordt aangebracht heeft het uiterlijk van natuurlijke haarstoppels. In dat opzicht valt het niet op. Kale plekken worden gevuld, een kale schedel krijgt een geschoren look en je uitgedunde haardos wordt optisch voller. Deze resultaten zijn onafhankelijk van de kleur van je haar. Er wordt gewerkt met uiteenlopende grijstinten die tezamen een natuurlijk uiterlijk hebben.

3. Is micro haar pigmentatie duurder bij grijs haar?

Nee, de kleur van het pigment dat wordt gebruikt, is niet van invloed op de prijs van de behandeling. Het aantal hoofdzones dat behandeld wordt, bepaald grotendeels het behandeltarief.

4. Hoeveel behandelsessies heb ik nog voor een goed resultaat bij grijs haar?

Een micro haar pigmentatie traject bestaat meestal uit 3 behandelsessies. Al meteen na de 1e sessie heb je zichtbaar resultaat. In de 2e behandeling wordt het effect verder geoptimaliseerd en bereiken de meeste mensen het gewenste resultaat. De 3e sessie wordt in de meeste gevallen als touch-up gebruikt. In uitzonderlijke gevallen heeft iemand meer sessies nodig om een mooi resultaat te zien. Het aantal behandelsessies staat los van de kleur van het pigment.

5. Wordt grijs pigment alleen bij mannen gebruikt?

Nee. Het pigment dat wordt gebruikt, past bij jouw haar- en haarstoppelkleur. Zowel mannen als vrouwen met grijs haar kunnen in geval van haaruitval een micro haar pigmentatie behandeling toe laten passen.

6. Heeft grijs haar eerder een MHP touch-up nodig?

De frequentie waarin touch-ups gewenst zijn verschilt van persoon tot persoon. Het vervagen van het pigment heeft meerdere oorzaken. Van het onbeschermd blootstellen van de hoofdhuid aan de zon, tot het overmatig zweten en de manier waarop de hoofdhuid en het haar verzorgd worden. De kleur van het pigment heeft hier niets mee te maken.

7. Ik heb zelf grijs haar, kan ik een andere kleur pigment kiezen?

Het pigment dat bij de behandeling wordt gebruikt, kies je in samenspraak met de MHP specialist. De meest natuurlijke resultaten worden bereikt wanneer er wordt gewerkt met bijpassende pigmenten. Indien je dat echt zou willen kan er ook voor een afwijkende kleur worden gekozen. Overigens zal een ervaren MHP specialist je altijd eerst uitgebreid adviseren over de verschillende kleurstellingen.

8. Kan ik later een andere kleur pigment kiezen?

Ook bij touch-ups wordt gewerkt met pigment. Je kunt het pigment af laten stemmen op de natuurlijke veranderingen van je haardos. Ben je later toch niet tevreden met de gekozen kleur, dan kun je een MHP behandeling ongedaan laten maken.

9. Kan ik resultaten zien van micro haar pigmentatie bij grijs haar?

Ja. Online, maar ook in de kliniek, kun je verschillende micro haar pigmentatie voor en na foto’s zien waarbij grijs haar is behandeld. Zowel mannen als vrouwen met grijs haar en die een MHP behandeling hebben laten toepassen zijn tevreden met de bereikte resultaten.

Recent Posts
Haaruitval onderzoek.