Micro haar pigmentatie doen of niet doen?

 In Nieuws

We kunnen ons voorstellen dat je goed nadenkt over het ondergaan van een MHP behandeling. Als je twijfelt, micro haar pigmentatie doen of niet doen, zijn er een aantal zaken die je mee kunt nemen in de overweging. Het is in eerste instantie belangrijk dat je vast laat stellen of al weet, waardoor de haaruitval veroorzaakt wordt. Is er sprake van erfelijke haaruitval? Of is er misschien sprake van een haarziekte of andere oorzaak? Een micro haar pigmentatie is namelijk meestal vooral effectief als er sprake is van erfelijke haaruitval.

Micro haar pigmentatie doen of niet doen?

Micro haar pigmentatie doen of niet doen?

Micro haar pigmentatie doen?

De micro haar pigmentatie behandeling geeft vooral een mooi resultaat, als je kiest voor de shaven look. De shaven look is vaak maximaal 1 millimeter lang. De micro haar pigmentatie stoppels kunnen dan het beste worden aangesloten op het eigen haar. Hierdoor wordt het resultaat dan het mooiste. Wil je het haar langer laten groeien? Dan is een haartransplantatie of andere behandelingen mogelijk verstandiger om te ondergaan.

Wanneer je een MHP behandeling overweegt, is het belangrijk dat je van tevoren goed onderzoek doet naar de mogelijkheden. Online is veel informatie te vinden over de behandeling zelf. Ook zijn er veel foto’s te vinden van de resultaten die je mag verwachten. Lijkt dit jou ook iets? Dan is een MHP behandeling mogelijk een goede optie. De volgende stap is het zoeken van een ervaren en goede micro haar pigmentatie specialist.

Wanneer micro haar pigmentatie niet doen?

Een micro haar pigmentatie is niet altijd de beste optie, als je last hebt van haaruitval. Is er bijvoorbeeld sprake van een haarziekte? Dan kan er soms beter worden gewacht met het ondergaan van een MHP behandeling. Micro haar pigmentatie niet doen of even mee wachten is dan soms verstandiger. Micro haar pigmentatie is vaak ook geen goede optie, wanneer je je haar langer wilt dragen. Het kan er onnatuurlijk uit zien als je een dergelijke behandeling ondergaat. Een haartransplantatie is bij lang haar vaak een betere optie.

Micro haar pigmentatie doen of niet doen? De keuze ligt uiteraard bij jou. We nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult. Tijdens het consult kunnen we samen met je bespreken welke opties er zijn en of micro haar pigmentatie een mooi resultaat zou kunnen geven.

Maak een afweging van de voor- en nadelen van micro haar pigmentatie

Als je twijfelt tussen een MHP behandeling en andere behandeling, om iets te doen tegen je haaruitval, kan je de voor- en nadelen van micro haar pigmentatie tegen elkaar afwegen. Naast micro haar pigmentatie behandelingen kunnen ook bijvoorbeeld haartransplantaties, pruiken of haargroeimiddelen een optie zijn. De MHP kliniek staat voor eerlijk en professioneel advies. Omdat onze kennis breder is dan van alleen micro haar pigmentatie, kunnen we ook over andere behandelingen uitleggen wat hiervan de voor- en nadelen zijn. Twijfel je of je micro haar pigmentatie wel of niet moet doen? Wij beantwoorden graag al je vragen.

Micro haar pigmentatie shaven look of lang haar?

Als je kiest voor de micro haar pigmentatie behandeling, bestaan er diverse manieren om je te laten behandelen. De meest voorkomende manier om dit te doen, is door te kiezen voor de shaven look of geschoren look. Het haar wordt dan gemillimeterd en de ‘nieuwe’ haarstoppels worden aangesloten op de kleur en structuur van het eigen haar en de hoofdhuid. Het is ook mogelijk om te kiezen voor micro haar pigmentatie bij lang haar. Het is dan wel belangrijk dat je voldoende haar hebt, omdat het contrast tussen het haar en de hoofdhuid anders te groot wordt. Micro haar pigmentatie wordt dan ook lang niet altijd aangeraden bij mensen met lang haar. Zelfs als bijvoorbeeld Toppik een mooie verdichting geeft, hoeft dit niet altijd het geval te zijn met micro haar pigmentatie.

Manieren om te bepalen of micro haar pigmentatie iets voor jou is

Wanneer je twijfelt over een bepaalde behandeling, zoals micro haar pigmentatie, is het natuurlijk fijn als je weet wat voor resultaat je kunt verwachten. Hiervoor kan je onder andere voor en na foto´s van de behandeling bestuderen. Daarnaast is het ook mogelijk om online op bijvoorbeeld een forum te zoeken naar ervaringen van mensen die je reeds voor zijn gegaan. Op basis hiervan kan je een beter beeld vormen van het resultaat dat je kunt verwachten.

Alternatieven voor micro haar pigmentatie

Het is mogelijk dat je twijfelt tussen een MHP behandeling en bijvoorbeeld een haartransplantatie of haarwerk. Als je twijfelt, is het belangrijk dat je de voor- en nadelen van de diverse behandelingen tegen haaruitval goed tegen elkaar afweegt. Een haartransplantatie heeft bijvoorbeeld als voordeel ten opzichte van micro haar pigmentatie dat het haar ook langer kan groeien. Bij micro haar pigmentatie staat de geschoren look meestal het mooiste. Daarentegen heeft micro haar pigmentatie als voordeel dat het resultaat er heel vol uit zal zien. Bij een haartransplantatie laat de haardichtheid vaak te wensen over. Een haarwerk of pruik heeft als nadeel dat dit je kan belemmeren in de dagelijkse activiteiten. Wij hebben kennis over alle behandelingen tegen haaruitval. Tijdens een consult kunnen we de verschillende mogelijkheden uitgebreid en professioneel toelichten.

In Nederland bevinden zich diverse goede haartransplantatie klinieken en haarwerkspecialisten. Je kunt ons ook eventueel benaderen voor een doorverwijzing. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een haaruitval DNA test te doen. Dit kan onder andere bij het Haaronderzoekscentrum.

Dankzij deze kennis zijn wij één van de bekendste klinieken op het gebied van de micro haar pigmentatie of haar tatoeage behandeling. Kies altijd voor een kliniek met ruime ervaring en een goede naamsbekendheid. Bekijk ook online ervaringen met de desbetreffende kliniek.

Laat je voorlichten door een specialist

Vaak is het verstandig om eerst te bepalen wat de oorzaak van haaruitval is. Pas wanneer dit bekend is, kan je een behandelplan maken om de haaruitval te verhelpen. Bij een haarziekte wordt een haartransplantatie bijvoorbeeld vaak afgeraden. Daarnaast is in sommige gevallen de haaruitval op te lossen met bijvoorbeeld haargroeimiddelen. Dankzij onze kennis over alles met betrekking tot haar kunnen we je hier goed bij helpen. Schrijf je vragen eventueel op, voordat je op consult komt. Op deze manier voorkom je dat je het vergeet om belangrijke vragen te stellen. Belangrijk is dat je niet overhaast. Denk goed na over wat je wensen zijn en maak een weloverwogen beslissing.

Twijfel je om een haartransplantatie te doen of een micro haar pigmentatie behandeling te doen? Beide behandelingen hebben voor- en nadelen. We lichten dit graag verder toe tijdens een vrijblijven consult.

Gerelateerde keywords:

Micro haar pigmentatie of haartransplantatie?

Er bestaan natuurlijk verschillende behandelingen tegen haaruitval. De meest uitgevoerde behandelingen zijn haartransplantatie, micro haar pigmentatie en pruiken of haarwerken. Iedere manier om iets aan haaruitval te doen, kent zo zijn voor- en nadelen. Twijfel je tussen micro haar pigmentatie en haartransplantatie? Let op dat niet iedereen in aanmerking komt voor een haartransplantatie. Voor een haartransplantatie is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat je nog voldoende donorhaar hebt. Als je namelijk een groot kalend gebied hebt en weinig donorhaar, zal het haar nooit een mooie dekking krijgen. Het is daarom belangrijk dat je je goed verdiept in beide behandelingen. Daarnaast is het dus ook belangrijk om je goed te verdiepen in de mogelijkheden van beide behandelingen. Wij hebben kennis over alle behandelingen tegen haaruitval en kunnen daarom ook eerlijk en uitgebreid advies geven over de mogelijkheden.

Wat te doen bij twijfel over micro haar pigmentatie?

Twijfel je of een MHP behandeling voor jou het gewenste resultaat oplevert? Dan is het verstandig je eerst goed te verdiepen in de behandeling. Wanneer je hierna nog steeds twijfelt, raden we aan rustig de tijd te nemen om hierover na te denken. Een micro haar pigmentatie behandeling is zeer bepalend voor je uiterlijk. Wanneer je verschillende vragen hebt, kan je deze natuurlijk altijd voorleggen aan één van onze MHP specialisten.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie doen of niet doen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts