Bekende documentaire maker ondergaat MHP behandeling bij de MHP kliniek

 In Nieuws
Afgelopen jaren hebben diverse bekende personen gekozen voor een mooi micro haar pigmentatie resultaat bij de MHP kliniek. We zijn daar natuurlijk erg trots op!

Niek Silvan – documentaire regisseur – ondergaat MHP behandeling bij de MHP kliniek

Niek Silvan (Nijmegen, 1989), studeerde in 2022 af aan de Nederlandse Filmacademie als documentaire regisseur. Daarvoor studeerde hij AV-specialisme in Arnhem, waar hij ervaring opdeed als cameraman en editor.
De onderwerpen van zijn films baseert hij op ervaringen uit zijn eigen leven, die hij vertaalt naar maatschappelijke onderwerpen. Het uiterlijk, kwetsbaarheid, het bestaan en veranderlijkheid zijn thema’s die in zijn films blijven terugkomen. Zo maakte hij een conceptuele documentaire over hoe mannen eigenlijk voor de spiegel staan.

Nominatie NFF Talent Award en winnaar NL Filmfonds Wildcard

In zijn afstudeerfilm Swans Reflecting Elephants gaat Niek de strijd aan met het eigen spiegelbeeld, waarbij zelfacceptatie onmogelijk lijkt. Als aanvulling op zijn film maakte hij een audiovisuele kunstinstallatie, waarin het vertekende perspectief van het uiterlijk ervaren kan worden. Ook regisseerde hij een afstudeercommercial voor SIRE over duurzaamheid. Voor zijn afstudeerfilm werd Niek genomineerd voor de NFF Talent Award en won hij de NL Filmfonds Wildcard.

Benieuwd naar zijn documentaire op de NPO?

Zijn documentaire is te zien op NPO.

Recent Posts
Micro haar pigmentatie bij haarziekte.