Overweeg je een haartransplantatie behandeling? De haartransplantatie is één van de populairste behandelingen tegen haaruitval. Deze ingreep brengt kent echter wel een aantal voor- en nadelen. Gaat je voorkeur uit naar een haarimplantatie behandeling of bijvoorbeeld micro haar pigmentatie? Daarnaast bestaan er nog diverse andere behandelingen tegen haaruitval. Denk hierbij aan haargroeimiddelen, een pruik of de mesotherapie behandeling tegen haaruitval.

Haartransplantatie.

Haartransplantatie.

Haartransplantatie of micro haar pigmentatie?

Wanneer je twijfelt tussen verschillende behandelingen tegen haaruitval, is het belangrijk om je eerst goed in te lezen over de behandeling. Indien je kiest voor het transplanteren van haar, zijn er drie haartransplantatie methodes die het vaakste worden toegepast. Dit zijn:

Iedere methode om haar te transplanteren kent zo zijn voor- en nadelen. Van de eerder genoemde haarimplantatie methodes is de FUE haartransplantatie methode de meest toegepaste.

De belangrijkste voordelen van een haartransplantatie ten opzichte van een micro haar pigmentatie behandeling, zijn dat je het haar gewoon kunt laten groeien en dat het haar hetzelfde kan worden behandeld als het eigen haar. De belangrijkste nadelen van een haartransplantatie ten opzichte van micro haar pigmentatie is dat het transplanteren van haar veel kostbaarder is. Daarnaast willen de haarimplantate resultaten nog wel eens tegenvallen. Er is dan regelmatig een extra behandeling nodig, om het gewenste resultaat te krijgen.

Op de website van de Haarstichting is veel interessante informatie te vinden over de haartransplantatie behandeling. De Haarstichting is hét medium voor informatie over behandelingen tegen haaruitval. Door deze informatie nauwkeurig te raadplegen, is het mogelijk om je goed in te lezen over de behandeling. Er wordt onder andere gesproken over de kosten van de behandeling, ervaringen met de haarimplantatie behandeling en de kwaliteit van diverse haarklinieken.