Micro haar pigmentatie bij haarziekte

 In Nieuws

Micro haar pigmentatie bij haarziekte is een veel toegepaste behandelmethode om haarverlies te camoufleren. Door kleine stippeltjes pigment in te laten brengen in de hoofdhuid krijgt je haar een dikkere uitstraling en wordt kaalheid gecamoufleerd. Door jezelf goed in te lezen in het onderwerp ga je goed voorbereid naar het intake gesprek bij de kliniek van je keuze.

Micro haar pigmentatie bij haarziekte toepassen

Er zijn uiteenlopende haarziekten en huidaandoeningen waarom je voor een MHP behandeling kiest. De belangrijkste reden is misschien wel het feit dat je zelfvertrouwen een boost krijgt en kale plekken op je hoofd op discrete wijze worden gecamoufleerd. De meeste mensen komen in aanmerking voor een behandeling en dat maakt het een van de meest populaire behandelingen tegen haarverlies op dit moment.Tricopigmentatie camoufleert op effectieve wijze dunner wordend haar en kale plekken die als resultaat van een haarziekte optreden. Je hoeft jezelf niet te schamen. Eens je begint te lezen over deze verfijnde behandeling zul je zien dat je niet de enige bent die korte metten wilt maken met ongewenste haaruitval.

Micro haar pigmentatie bij haarziekte.

Micro haar pigmentatie bij haarziekte.

Wat doet een MHP behandeling eigenlijk?

In het intakegesprek dat voorafgaand aan de eigenlijke behandeling plaatsvindt, verteld de specialist alles over hetgeen je kunt verwachten. Ga goed voorbereid naar de afspraak toe en neem een lijstje mee met vragen die je hebt. Een goede betrouwbare behandelaar zal voldoende tijd voor je nemen en aan de hand van voor en na foto’s laten zien hoe een behandeling verloopt. Door gerichte vragen te stellen weet je precies wat je tijdens de eerste behandelsessie kunt verwachten. Ontspannen plaatsnemen in de behandelstoel is zowel voor jezelf als voor degene die de behandeling uitvoert van groot belang.

Resultaten van MHP bij haarziekte

Het bijzondere van micro haar pigmentatie bij haarziekte is dat de resultaten direct zichtbaar zijn. Afhankelijk van het aantal hoofdzones dat behandeld wordt kom je voor meerdere sessies naar de kliniek waar je behandelt wordt. Gedurende de behandeling, die meerdere aaneengesloten uren duurt, heb je de mogelijkheid om wat te internetten of televisie te kijken. Dus ook als je een haarziekte hebt waarbij je te lijden hebt onder dunner wordend haar is een micro haar pigmentatie behandeling een niet-chirurgische ingreep waar je veel baat bij kunt hebben. Ook bij alopecia totalis kan MHP uitkomst bieden.

Let op dat MHP niet geschikt is bij iedere haarziekte. Soms is het verstandig dit eerst te overleggen met je dermatoloog of huisarts. Je kunt ook bij ons informeren naar de mogelijkheden.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij haarziekte’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts
Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?