Niels van der Zanden ondergaat MHP behandeling bij MHP kliniek

 In Uncategorized

Niels van der Zanden, onder andere bekend van het populaire tv programma Temptation Island en als influencer, heeft een MHP behandeling ondergaan bij de MHP kliniek.

Na een eerdere haartransplantatie in Turkije had hij last van zogenaamde ‘FUE littekentjes’. Deze littekentjes kunnen zeer goed worden behandeld met behulp van micro haar pigmentatie. Naast Niels van der Zanden hebben we nog diverse andere bekende Nederlanders behandeld. Meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

Niels geeft nadat alles hersteld is aan dat hij zeer onder de indruk is van het resultaat. Hij heeft inmiddels verschillende personen doorverwezen.

De video van de behandeling volgt binnenkort. Deze video is onder andere te vinden op YouTube.

Niels van der Zanden ondergaat MHP behandeling bij MHP kliniek – FAQ

1. Is Niels van der Zanden de enige BN’er die een MHP behandeling heeft ondergaan

Nee, zeker niet. Bekende mannen en vrouwen krijgen net zo vaak te maken met haarverlies als mensen die minder bekend zijn. Niet iedere BN’er geeft ruchtbaarheid aan het feit dat ze een behandeling tegen haaruitval hebben laten toepassen.

2. Hoeveel hoofdzones zijn er behandeld?

De micro haar pigmentatie behandeling is toegepast om de littekens van een eerder uitgevoerde haartransplantatie te verbergen. In een aantal sessies zijn de littekens gecamoufleerd en daardoor niet langer zichtbaar.

3. Waarom delen BN’ers behandelervaringen?

BN’ers die de keuze maken om een behandeling tegen haaruitval toe te laten passen, kiezen er vaak voor om deze ervaring met een brede doelgroep te delen. Een BN’er die er mee naar buiten komt dat haaruitval te behandelen is, spreekt lotgenoten aan. De behandeling wordt positief onder de aandacht gebracht en de drempel om een afspraak bij een MHP kliniek te maken wordt verlaagd.

4. Wordt micro haar pigmentatie bij een BN’er anders toegepast?

Iedere MHP behandeling verloopt grotendeels op dezelfde manier. Er wordt gewerkt met dezelfde, geavanceerde apparatuur en hypoallergene pigmenten. De uitgebreidheid van behandeling verschilt per persoon.

5. Betaald een BN’er evenveel voor micro haar pigmentatie?

Afhankelijk van de afspraken die gemaakt zijn tussen de kliniek en de BN’er kan er in ruil voor publiciteit korting gegeven worden. De MHP behandeling is zowel voor de kliniek als voor degene die zich laat behandelen van belang. Je kunt bij een consult ook vragen naar kortingsmogelijkheden.

6. Wordt een BN’er met dezelfde apparatuur behandeld?

Ja. Micro haar pigmentatie wordt met geavanceerde apparatuur toegepast. Met daaraan bevestigd ultra fijne en korte naaldjes. Je kunt het apparaat enigszins vergelijken met tatoeage apparatuur. De behandeling wordt bij iedereen met dezelfde apparatuur gedaan.

7. Kan ik zien hoe de huid er direct na de behandeling uit ziet?

Ja, in de video van de MHP behandeling zie je hoe het pigment wordt geïnjecteerd en welk effect dat heeft op de hoofhuid. In tegenstelling tot diverse andere behandelingen bij haaruitval, heeft micro haar pigmentatie direct zichtbaar resultaat.

8. Kan ik zien hoe een BN’er zichzelf voorbereidt op micro haar pigmentatie?

BN’ers maken regelmatig een uitgebreide reportage van de cosmetische behandeling die ze laten toepassen. Zowel in YouTube video’s als in persoonlijke vlogs wordt getoond hoe de voorbereiding op het consult en de behandeldag verlopen.

9. Heeft een BN’er genoeg aan één behandelsessie?

Nee, een volledig MHP behandeltraject bestaat uit 3 sessies. In de tweede behandelsessie wordt het resultaat geoptimaliseerd, terwijl een derde sessie meestal als touch-up wordt gezien.

10. Zijn er ook bekende vrouwen die micro haar pigmentatie laten toepassen?

Ja, al zijn er minder voorbeelden van beschikbaar. Haaruitval is iets wat mannen en vrouwen overkomt en wat geen onderscheid maakt tussen bekende en minder bekende mensen. Vind je de voorbeelden niet online? Tijdens een consult bij een kliniek kun je vragen om voorbeelden van eerdere behandelingen. Niet iedereen, dat geldt ook voor BN’ers, geeft toestemming om beelden online te tonen.

Recent Posts
Micro haar pigmentatie haram.Haaruitval DNA test.