Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent

 In Nieuws

Weet je niet of je bij micro pigmentatie permanent of semi-permanent pigmenten wilt laten aanbrengen. Dan kun je jezelf eerst verdiepen in de verschillen tussen de beide mogelijkheden. Informatie krijg je uiteraard bij de behandelend specialist van je keuze maar ook online kun je de nodige artikelen lezen die uitgebreid ingaan op de verschillende mogelijkheden.

Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent, welke keuze maak je?

Sommige klinieken maken een onderscheid bij MHP behandelingen tussen permanente en semi-permanente pigmenten die gebruikt worden. Het verschil is duidelijk. Permanente pigmenten geven je een blijvend resultaat terwijl semi-permanente pigmenten na verloop van tijd vervagen. Semi-permanente pigmenten hebben regelmatig een nabehandeling of zogenaamde touch-up nodig. Met een permanent pigment heb je vrijwel gedurende je hele leven een gewenst resultaat al zul je toch ook rekening moeten houden met een bijwerking die je zo een keer in 1 tot 3 jaar uit laat voeren.

Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent.

Micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent.

Wanneer kies je voor (semi)-permanente micro haar pigmentatie pigmenten?

Iedereen heeft eigen wensen als het op gebied van haardracht aankomt. Wil je een blijvend resultaat dan kun je kiezen voor permanente pigmenten. Hou je er van om af en toe een wat andere haarlijn te hebben dan zijn semi-permanente pigmenten een uitkomst. Je moet er rekening meehouden dat deze pigmenten op natuurlijke wijze vervagen en dat je gemiddeld na 10 maanden tot een jaar toe bent aan een eventuele eerste nabehandeling. Ben je niet helemaal zeker of micro haar pigmentatie de behandeling is die het beste bij je wensen aansluit dan zijn semi-permanente pigmenten een uitkomst.

Vertrouw op het advies van de specialist

Baseer je keuze micro haar pigmentatie permanent of semi permanent op het advies dat de behandelend specialist je geeft. Ervaren behandelaars volgen immers op regelmatige basis trainingen en bijscholing op het gebied van onder meer innovatieve pigmenten die al dan niet semi-permanent van aard zijn. De klinieken kunnen je voorbeelden laten zien van de beide mogelijkheden en uiteraard de verschillen die er zijn. Neem de tijd om de vragen die je hebt te stellen en begin met een ontspannen en goed gevoel aan de tricopigmentatie behandeling. Meestal wordt er gekozen voor micro haar pigmentatie permanente pigmenten.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie permanent of semi-permanent’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts