Micro haar pigmentatie bij donker haar, licht haar en donkere of lichte huid

 In Nieuws

Haar uitval en dunner wordend haar kan iedereen overkomen. Het maakt daarbij niet uit of je donker of licht haar hebt. Micro haar pigmentatie bij donker haar, licht haar en donkere of lichte huid kan worden uitgevoerd bij zowel dames als heren en op bijna iedere leeftijd.

Voor wie is micro haar pigmentatie geschikt?

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een haartransplantatie is tricopigmentatie een behandeling waar bijna iedereen gebruik van kan maken. De behandeling biedt uitkomst bij:

• Vergevorderde kaalheid waarbij er geen haartransplantatie meer uitgevoerd kan worden.
• Pleksgewijze kaalheid
• Dunner wordend haar of haarverlies

De pigmenten worden aangebracht met een verfijnde naald en bedekken de hoofdhuid met niet van echt te onderscheiden haarstoppels waardoor een optisch meer voller haar beeld ontstaat. De ingreep is nagenoeg pijnloos en direct na de eerste behandeling heb je zichtbaar resultaat.

Micro haar pigmentatie donker haar, licht haar, donkere huid of lichte huid?

Micro haar pigmentatie donker haar, licht haar, donkere huid of lichte huid?

Micro haar pigmentatie bij donker haar, licht haar en donkere of lichte huid

Tricopigmentatie is toegankelijk voor iedereen. Micro haar pigmentatie bij donker haar, licht haar en donkere of lichte huid wint nog steeds aan bekendheid. De behandeling kan zowel bij mensen met een lichte huidskleur als een donkere teint worden uitgevoerd. De behandelend specialist stemt de kleur van de semi-permanente pigmenten zoveel mogelijk af op je eigen haarkleur. Maak van de mogelijkheid gebruik om voor de behandeling naar een intakegesprek te gaan. Tijdens het gesprek legt de specialist uit hoe de behandeling er precies uitziet en krijg je voor en na foto’s te zien van behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Stel de vragen die je hebt over de kleur van je haar in combinatie met je eigen huidskleur en vraag of je de behandelkamer mag zien. Door een kijkje te nemen in de behandelkamer weet je waar je meerdere aaneengesloten uren plaats dient te nemen voor een goed eindresultaat.

Voel je op je gemak

Veel van het resultaat hangt af van het feit of je op een ontspannen manier de behandeling kunt ondergaan. Als je een gevoelige huid hebt kun je deze vooraf insmeren met een speciale verdovende crème. Op het moment dat je jezelf op je gemak voelt bij de degene die de micro haar pigmenten inbrengt zit je bovendien een stuk meer ontspannen in de stoel.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij donker haar, licht haar en donkere of lichte huid’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts