Micro haar pigmentatie in Polen, Duitsland, Italië of Spanje

 In Nieuws

Net zoals veel andere cosmetische ingrepen wordt micro haar pigmentatie in Polen, Duitsland, Italië of Spanje aangeboden. Je kunt een behandeling in het buitenland combineren met een vakantie en wat zien van een andere omgeving. Aan de andere kant kun je jezelf afvragen of het verstandig is om naarhet buitenland te gaan als je de taal niet voldoende machtig bent en je niet zeker bent of de communicatie op een goede manier verloopt.

Wat moet je weten voor je naar het buitenland gaat voor een MHP behandeling

Het is prima mogelijk om voor een tricopigmentatie behandeling naar onder meer Italië of Polen te reizen. De kwaliteit van de behandeling is hoog en de resultaten goed. Net als bij de Nederlandse en Belgische MHP specialisten wordt er in het buitenland gewerkt met semi-permanente pigmenten met een hypoallergene samenstelling. Met behulp van geavanceerde micro haar pigmentatie apparatuur en een fijne naald worden de gekleurde pigmenten in de bovenste huidlaag aangebracht. De kleuren vervagen naar verloop van tijd en dan kun je desgewenst kiezen voor een nabehandeling. Waar je wel rekening mee moet houden is de reistijd die je hebt als naar het buitenland gaat. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe zowel de voor- als de nazorg zijn geregeld.

Micro haar pigmentatie Polen, Duitsland, Italië of Spanje.

Micro haar pigmentatie in Polen, Duitsland, Italië of Spanje.

Taal barrière bij micro haar pigmentatie in Polen, Duitsland, Italië of Spanje

Een micro haar pigmentatie behandeling is een serieuze zaak waar je jezelf graag goed op voorbereidt. Dit kun je doen door vooraf veel informatie te lezen en eventueel vragen te stellen op een MHP forum. Kies je voor een Nederlandse kliniek of specialist dan kun je de vragen die je hebt stellen in je eigen taal en heb je in principe niet te maken met mogelijke communicatieproblemen. Ga je voor de prijs of om een andere reden voor micro haar pigmentatie in Polen, Duitsland, Italië of Spanje dan moet je rekening houden met het feit dat niet iedereen Nederlands spreekt. De taal kan soms iets zijn waardoor je jezelf laat weerhouden om naar het buitenland te gaan. Houdt ook altijd in je achterhoofd het feit van de nazorg. Een volledige tricopigmentatie behandeling bestaat immers uit meerdere sessies en een nabehandeling. Je zult dus meerdere keren naar de kliniek in het buitenland moeten reizen.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Polen, Duitsland, Italië of Spanje’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts