Micro haar pigmentatie bij mannen

 In Nieuws

Veel mannen worden vroeg of laat geconfronteerd met een kalende kruin en haarverlies. In plaats van haarstukjes en allerlei middeltjes die grote beloften doen kun je tegenwoordig voor een resultaatgericht alternatief kiezen: micro haar pigmentatie bij mannen. Deze verfijnde techniek wordt toegepast bij mannen van alle leeftijden en geeft je direct een vollere haarbos of een kort stoppeltjes kapsel.

Ga voor een stoere shaven look

Een stoere shaven look geeft het idee van een natuurlijk kort kapsel dat er altijd goed uitziet. Bovendien zijn de aangebrachte gekleurde pigmenten niet van echte haarstoppels te onderscheiden. Heb je eigen haar dat dunner wordt dan kun je micro haar pigmentatie laten toepassen om het haar weer wat voller te laten lijken. Micro haar pigmentatie is breed inzetbaar en ideaal voor iedereen die:

• Niet meer in aanmerking komt voor een haartransplantatie
• Een snel eindresultaat wil zien
• Geen gebruik wil maken van haarstukjes en pruiken
• Het optisch effect van een haartransplantatie verder wenst te verhogen zonder dat daar een chirurgische ingreep bij komt kijken
• Op zoek is naar een veilige en bovendien langdurige oplossing voor dunner wordend haar

Micro haar pigmentatie bij mannen.

Micro haar pigmentatie bij mannen.

Waar laat je micro haar pigmentatie bij mannen uitvoeren?

Laat een tricopigmentatie behandeling uitvoeren bij een gespecialiseerde behandelaar. Deze specialisten hebben meerdere trainingen en cursussen gevolgd waardoor je in goede handen bent. De specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van zowel de verfijnde apparatuur als de pigmenten. Micro haar pigmentatie bij mannen kan in verschillende haarklinieken en schoonheidssalons worden ondergaan. De behandeling bestaat uit meerdere sessies waarbij je jezelf in moet stellen op een aantal uren zitten in de behandelstoel. In de meeste behandelkamers heb je de mogelijkheid om wat te internetten of televisie te kijken. Zo gaat de tijd wat sneller voorbij. Uiteraard is het van groot belang dat je jezelf goed voelt bij de specialist van je keuze. Op het moment dat je ontspannen in de behandelstoel plaatsneemt werkt dit niet alleen beter voor jezelf ook voor degene die de behandeling uitvoert is het makkelijker werken. Een goede synergie laat je genieten van een nog beter resultaat.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij mannen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts