Micro haar pigmentatie close-up / ingezoomd

 In Nieuws

De micro haar pigmentatie behandeling wordt steeds populairder bij mensen met last van haaruitval. Deze behandeling is onder andere zeer geschikt voor mannen die de geschoren look mooi vinden. Regelmatig worden vragen gesteld over hoe ‘echt’ het resultaat van een micro haar pigmentatie behandeling er uit ziet. Het antwoord hierop is dat het nauwelijks van echt te onderscheiden is, wanneer u kiest voor een professionele en ervaren specialist.

Het belangrijkste voordeel van de MHP behandeling is dat bijna iedereen hiervoor in aanmerking komt. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de haartransplantatie behandeling, waarvoor een goed donorgebied nodig is voor een mooi resultaat. Afgelopen jaren kiezen ook steeds meer mensen voor een combinatie van micro haar pigmentatie en haartransplantatie.

Micro haar pigmentatie close-up / Micro haar pigmentatie ingezoomd

Deze behandeling wordt ook wel de stoppeltattoo of de haar tatoeage genoemd. Met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde apparatuur worden haarstoppels nagebootst. Hiervoor worden zulke fijne naalden gebruikt, dat deze nieuwe haarstoppels vrijwel niet van echt haar te onderscheiden zijn.

Micro haar pigmentatie close-up / ingezoomd.

Micro haar pigmentatie close-up / ingezoomd.

Gerelateerde keywords:

Haartransplantatie of micro haar pigmentatie?

Twijfel je tussen een haartransplantatie en micro haar pigmentatie behandeling, om het haar te verdichten? Beide behandelingen kunnen een mooi resultaat geven. Daarnaast hoeft de ene behandeling de andere behandeling niet uit te sluiten. Heb je nog veel haar, maar wordt het iets dunner? Dan is een micro haar pigmentatie behandeling vaak de beste oplossing. Wanneer het haar al flink is uitgedund, is een haartransplantatie vaak de beste optie. Er kan eventueel na de haartransplantatie behandeling alsnog worden gekozen voor micro haar pigmentatie.

Als je een keer micro haar pigmentatie van dichtbij wilt zien bij één van onze klanten, is het mogelijk om hiervoor contact met ons op te nemen. Er zijn verschillende klanten die graag hun positieve ervaring met je delen.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie close-up / ingezoomd’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts
Verschil tussen micro haar pigmentatie en permanente make-up?