Instructievideo van 1 minuut over micro haar pigmentatie van de Haarstichting

 In Nieuws

De Nederlandse Haarstichting heeft over verschillende behandelingen tegen haaruitval een korte video ontwikkeld. Deze video’s van 1 minuut geven de belangrijkste informatie over bijvoorbeel micro haar pigmentatie, haartransplantatie en diverse andere behandelingen.

Het is belangrijk om van tevoren goed onderzoek te doen naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van deze behandeling. Door je goed in te lezen, ben je beter voorbereid op de behandeling zelf. In bovenstaande video wordt kort beschreven wat de belangrijkste zaken zijn waar je op moet letten, indien je deze behandeling overweegt.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘instructievideo micro haar pigmentatie’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts
Permanente make-up Leidschendam?