Micro haar pigmentatie weghalen, laseren of verwijderen?

 In Nieuws

Micro haar pigmentatie is een behandeling die doorgaans tot een tevreden eindresultaat leidt. Het kan echter altijd zo zijn dat het resultaat niet aan je wensen voldoet. Micro haar pigmentatie weghalen, laseren of verwijderen is dan een optie die je zou kunnen overwegen. Het is mogelijk om de behandeling ‘ongedaan’ te maken, hiervoor is echter wel tijd nodig.

Hoe kun je micro haar pigmentatie weghalen, laseren of verwijderen?

Net zoals bij een tatoeage worden de gekleurde semi-permanente pigmenten aangebracht in een huidlaag. Een groot verschil hierbij is dat in tegenstelling tot een echte en dus permanente tatoeage de specialist de pigmenten aanbrengt in de bovenste huidlaag. Aangezien er doorgaans gebruik wordt gemaakt van gekleurde pigmenten die tijdelijk van aard zijn, vervagen de kleuren naar verloop van tijd uit zichzelf. Wil je echter eerder van het resultaat af dan zou je er voor kunnen kiezen om de aangebrachte haarstoppeltjes te laten weglaseren. Het is echter niet zo dat met een laserbehandeling de pigmenten direct zijn verdwenen. Je moet gemiddeld rekening houden met een uiteenlopend aantal sessies. Tussen deze sessies moet voldoende tijd zitten om de huid de kans geven volledig te herstellen. Een volledige laserbehandeling neemt daarom al gauw een jaar en soms zelf nog meer tijd in beslag. Met het verstrijken van de tijd vervagen de pigmenten op natuurlijke wijze. Dit is een gegeven waar je rekening mee dient te houden alvorens je een laserbehandeling wenst te ondergaan.

Micro haar pigmentatie weghalen, laseren of verwijderen?

Micro haar pigmentatie weghalen, laseren of verwijderen?

Waar kun je micro haar pigmentatie laten verwijderen?

Micro haar pigmentatie weghalen, laseren of verwijderen kan vaak bij dezelfde specialist als waar je de behandeling hebt ondergaan. Ben je bij een grote schoonheids- en/of haarkliniek geweest dan werken hier ook laserspecialisten die je kunnen helpen om de aangebrachte pigmenten weg te laseren. Heb je geen of onvoldoende vertrouwen om nogmaals naar de kliniek te gaan dan kun je ook een keuze maken voor een andere kliniek. Vraag meerdere offertes aan en vergelijk de tarieven goed met elkaar. Hoe lang duurt een behandeling en hoeveel sessies zijn er nodig? De meeste behandelaars doen je pas een concreet voorstel als de hoofdhuid goed bekeken is. Het is daarom ook niet erg om bij verschillende specialisten een afspraak voor een intake gesprek te maken.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie weghalen, laseren of verwijderen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts