Micro haar pigmentatie bekende Nederlanders

 In Nieuws

Micro haar pigmentatie, ofwel scalp pigmentatie, is een behandelmethode tegen kaalheid, dunner wordend haar en haar verlies. Met behulp van semi permanente pigmenten wordt een superfijne haarlook gecreëerd. Door het inbrengen van de pigmenten lijkt het net of je hele korte stoppeltjes hebt die je optisch meer haardichtheid geven. Een goed voorbeeld van micro haar pigmentatie bekende Nederlanders is onder meer Dean Saunders.

Mannen en vrouw micro haar pigmentatie bekende Nederlanders

Haar verlies treft vaak net zoveel mannen als vrouwen. Wil je graag wat doen aan je dunner wordende haar, die steeds groter wordende inhammetjes of je kalende kruin? Een micro haar pigmentatie behandeling geeft direct na de eerste sessie zichtbare resultaten. De behandeling is niet-invasief en lijkt op een tatoeage sessie. MHP specialisten maken gebruik van technologisch geavanceerde apparatuur en ultra fijne naalden. Door te werken met hypoallergene pigmenten is er van bijwerkingen en risico’s nauwelijks sprake.

Micro haar pigmentatie bekende Nederlanders.

Micro haar pigmentatie bekende Nederlanders.

Een behandeling voor iedereen

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een FUT haartransplantatie waarbij je nog over voldoende eigen haarfollikels dient te beschikken is dat bij MHP niet het geval. Het is daarom als vanzelfsprekend dat vrijwel iedereen een tricopigmentatie kan laten uitvoeren. Ook micro haar pigmentatie bekende Nederlanders draagt bij aan het succes van de techniek. Laat je behandelen door een ervaren specialist die op regelmatige basis bijscholingscursussen volgt en zodoende altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van onder meer pigmenten. MHP is een goede behandel mogelijkheid bij:

• Vergevorderde kaalheid en kaalheid die niet langer in aanmerking komt voor een haartransplantatie.
• Haar verlies en dunner wordend haar.
• Pleksgewijze kaalheid door alopecia. Vraag wel altijd eerst om advies bij de behandelend medisch specialist om te vragen of de alopecia onder controle is.
• Als je graag een optisch meer vollere haardos wilt hebben.

Waarom MHP en bekende Nederlanders?

Zoals gezegd kan iedereen vroeg of laat geconfronteerd worden met haaruitval. Bekende Nederlanders die hiermee te maken hebben doen soms een belangrijke bijdrage aan het meer bekend maken van de MHP techniek. De innovatieve techniek heeft de voorbije 10 jaar snelle ontwikkelingen doorgemaakt en om meer Nederlanders op de mogelijkheden te wijzen worden regelmatig BN’ers ingezet die zelf een behandeling hebben ondergaan.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bekende Nederlanders?
  • Micro hair pigmentation bekende Nederlanders?
  • Tricopigmentatie bekende Nederlanders?
  • Scalp pigmentatie bekende Nederlanders?
  • Haar tattoo of haar tatoeage bekende Nederlanders?
  • MHP bekende Nederlanders?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bekende Nederlanders’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts