Micro haar pigmentatie techniek of methode

 In Nieuws

De ontwikkelingen op het gebied in de strijd tegen haaruitval staan niet stil. De gebruikte micro haar pigmentatie techniek of methode zijn de laatste jaren verder verfijnd. Tegenwoordig wordt er gewerkt met ultra fijne apparatuur en korte naalden. Hierdoor wordt de behandeling steeds gewilder en de resultaten steeds minder van echt te onderscheiden.

Wat houdt de MHP techniek of methode precies in?

Als je voor het eerst kennismaakt met tricopigmentatie dan heeft de behandeling nog wel het meeste weg van een soort tatoeage. Met een kleine naald worden immers gekleurde pigmenten in de bovenste huidlaag aangebracht. Het grootste verschil zit in de verfijnde apparatuur waarmee de behandelend MHP specialisten werken en de samenstelling van de pigmenten. Haar- en schoonheidsklinieken gebruiken voornamelijk hypoallergene (semi)permanente pigmenten die na verloop van tijd op natuurlijke wijze vervagen. Waar aangebrachte inkt van een tatoeage soms blauwachtig tot groen kan verkleuren is dat bij micro haar pigmentatie niet het geval. Dit maakt de micro haar pigmentatie techniek of methode bijzonder flexibel. Je hebt immers regelmatig de mogelijkheid om je haarlijn bij te laten werken en aan je uiterlijk aan te laten passen.

Micro haar pigmentatie techniek of methode?

Micro haar pigmentatie techniek of methode?

Wordt overal dezelf micro haar pigmentatie techniek of methode toegepast?

Net zoals jij je eigen wensen hebt op het gebied van een behandeling, zo hebben de diverse klinieken ook elk een eigen werkwijze. Grofweg komt micro haar pigmentatie op hetzelfde neer.De verschillen zijn hoofdzakelijk zichtbaar in de pigmenten en de apparatuur die gebruikt wordt. Wil je precies weten hoe een kliniek te werk gaat dan kun je een intake gesprek maken bij meerdere specialisten om een en ander met elkaar te vergelijken. Laat je informeren over de pigmenten die gebruikt worden en als je zeker wilt zijn dat zich geen allergische reacties voordoen kun je voor een proefstukje kiezen. Probeer ook ervaringen en meningen van anderen te lezen. Zowel positieve als negatieve ervaringen met MHP behandelingen geven je elk op hun eigen manier inzicht in de micro haar pigmentatie techniek of methode die wordt toegepast.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie techniek of methode?
  • Micro hair pigmentation techniek of methode?
  • Tricopigmentatie techniek of methode?
  • Scalp pigmentatie techniek of methode?
  • Haar tattoo of haar tatoeage techniek of methode?
  • MHP techniek of methode?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie techniek of methode’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts