Micro haar pigmentatie behandeling in termijnen betalen

 In Nieuws

In je zoektocht naar een behandeling die je kaalheid of dunner wordende haar verhult kan micro haar pigmentatie een oplossing bieden. MHP is een meer betaalbare behandeling dan bijvoorbeeld een haartransplantatie. Met een kostenplaatje dat ligt tussen € 590 en € 2.295 is het nog altijd een behandeling die een behoorlijke investering betekend. Aangezien zorgverzekeraars de kosten niet vergoeden zijn er steeds meer klinieken die een micro haar pigmentatie behandeling in termijnen betalen mogelijk maken.

Waarom een micro haar pigmentatie behandeling in termijnen betalen?

Het komt niet iedere dag voor dat je een volledige hoofdhuid met micro haar pigmentatie laat behandelen. Door voor een behandeling te kiezen investeer in je eigen welzijn. Je geeft je zelfvertrouwen en oppepper en je zit weer lekker in je vel. Maar wat doe je als je geen vergoeding kunt krijgen van de zorgverzekeraar en de kosten niet van de belasting af kunt trekken? Het kan voorkomen dat je geen € 2.000 in een keer kunt missen maar toch graag de tricopigmentatie uit wilt laten voeren. Langzamerhand worden er meer en meer mogelijkheden gecreëerd die je in staat stellen om de micro haar pigmentatie behandeling in termijnen betalen. Je kunt deze informatie opvragen bij de behandelende kliniek van je keuze.

Micro haar pigmentatie behandeling in termijnen betalen.

Micro haar pigmentatie behandeling in termijnen betalen.

Let altijd op met betalingen in termijnen

Waar je wel altijd rekening mee moet houden als je kiest voor micro haar pigmentatie behandeling in termijnen betalen is het feit dat je eigenlijk een vorm van een lening afsluit. Zoals je weet kost lenen geld en zal het totaal te betalen bedrag hoger liggen dan wanneer je de behandeling wel in één keer kunt betalen. Kun je het bedrag écht niet in een keer missen dan is een betalingsregeling met de kliniek waar je de behandeling wilt ondergaan een uitkomst. Soms is het zo dat je een afweging moet maken om al dan niet voor een afbetalingsschema te kiezen. Heb je al andere afbetalingsregelingen en onregelmatige inkomsten dan is het misschien beter om niet voor nog een lening te kiezen. Vraag voor het afsluiten van een betalingsregeling altijd advies op bij diverse financiële instanties.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie behandeling in termijnen betalen?
  • Micro hair pigmentation behandeling in termijnen betalen?
  • Tricopigmentatie behandeling in termijnen betalen?
  • Scalp pigmentatie behandeling in termijnen betalen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage behandeling in termijnen betalen?
  • MHP behandeling in termijnen betalen?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie behandeling in termijnen betalen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts