Micro haar pigmentatie behandeling in de zomer?

 In Nieuws

Nu de langste dag van het jaar 2021 al bijna weer verstreken is, kunnen we zeggen dat het echt zomer is. Maar hoe zit het met de micro haar pigmentatie behandeling in de zomer? Zijn er nog bepaalde zaken waar u rekening mee dient te houden? Veel mensen kiezen graag tijdens hun vakantie voor een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan. Er zijn echter wel een aantal zaken waar u tijdens de zomer extra rekening mee moet houden.

Micro haar pigmentatie behandeling in de zomer?

Micro haar pigmentatie behandeling in de zomer?

Micro haar pigmentatie en de zon

We hebben het ook al in een ander artikel uitgelegd. Het is belangrijk dat u direct na de behandeling zo veel mogelijk de zon vermijdt. Wanneer u toch met uw hoofd in de zon gaat, is het belangrijk dat u zich goed insmeert met een goede sun-block. De UV-straling is namelijk niet goed voor het resultaat van de behandeling. Het is natuurlijk altijd belangrijk om u goed te beschermen tegen de zon, maar dit is nu extra belangrijk. Dit is namelijk ook het geval bij een haartransplantatie. Op de website van de Nederlandse Haarstichting is hier ook veel interessante informatie over te vinden.

Micro haar pigmentatie en zweten

Direct na de behandeling is het ook belangrijk dat u zo weinig mogelijk zweet. Probeer daarom als u bijvoorbeeld in de auto zit goed de airco aan te doen. Daarnaast is het verstandig om zware klussen of sporten te vermijden.

Micro haar pigmentatie in de zomer iets voor u?

Ondanks dat er verschillende zaken zijn waar u rekening mee dient te houden, is de zomer toch een populaire periode om een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan. Heeft u reeds een behandeling ingepland in de zomer? Houd dan rekening met de eerder genoemde punten? Wilt u een micro haar pigmentatie behandeling in de zomer ondergaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Zowel een haartransplantatie als micro haar pigmentatie is goed mogelijk in de zomer. Houd er echter rekening mee dat er wel bijvoorbeeld moet worden opgelet voor verbranding van de huid door de zon. Hier moet extra voorzichtig mee worden omgegaan.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie behandeling in de zomer’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts
Met micro haar pigmentatie FUE littekens behandelen?Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?