Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?

 In Nieuws

De micro haar pigmentatie prijzen kunnen per persoon sterk verschillen. Veel mensen vinden het prettig om zelf de micro haar pigmentatie kosten te berekenen, voordat ze op consult gaan. Op deze manier weet je beter waar je aan toe bent. Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere dingen die je kunt doen, voordat je op consult komt.

Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?

Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen?

Waardoor wordt haaruitval veroorzaakt?

Wanneer iemand kaal begint te worden, kunnen er diverse oorzaken aan ten grondslag liggen. Denk hierbij onder andere aan erfelijke haaruitval, een haarziekte, haaruitval door een tekort aan bepaalde voedingsstoffen, etc. Meestal wordt aangeraden om eerst te achterhalen, waardoor de haaruitval veroorzaakt wordt. Het voordeel van de micro haar pigmentatie behandeling is dat micro haar pigmentatie in principe bij bijna alle vormen van haaruitval geschikt is. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een haartransplantatie. Een haartransplantatie is namelijk niet geschikt, wanneer je bijvoorbeeld een haarziekte hebt of haaruitval door een tekort aan bepaalde voedingsstoffen.

Nadat de oorzaak van de haaruitval is vastgesteld, kan worden gezocht naar een geschikte oplossing. Er zijn vaak diverse mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan micro haar pigmentatie, haartransplantatie of een haarwerk. Er bestaan ook nog andere manieren om iets tegen haaruitval te doen, maar deze 3 manieren zij het populairste.

Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen aan de hand van het aantal zones

In bovenstaande afbeelding kan je zien wat een micro haar pigmentatie behandeling per zone kost. Hoe meer zones er behandeld moeten worden, hoe hoger de kosten zullen zijn. Ben je alleen aan de voorkant kalend en is de rest van het haar nog helemaal vol? Dan kan je er voor kiezen om alleen de voorste 2 zones te laten behandelen. Let op dat het voor een mooi resultaat belangrijk is dat gepigmenteerde haarstoppels natuurlijk overlopen in je eigen haar. Daarom is er vaak nog een halve zone nodig om het mooi in elkaar over te laten lopen. Houd er rekening mee als je de kosten voor micro haar pigmentatie zelf berekent, dat hier dan 2,5 zones voor worden gerekend. De MHP kliniek staat bekend om de scherpe prijs kwaliteit verhouding.

Fotoconsult of op consult komen?

Het is mogelijk om 3 duidelijke foto’s te sturen en op basis hiervan een goede inschatting van de prijs te krijgen. Je kunt natuurlijk ook langskomen voor een gratis en vrijblijvend consult. Het is dan ook direct mogelijk om de benodigde vragen stellen die je hebt. Het is natuurlijk ook mogelijk om na een fotoconsult ook nog daadwerkelijk op consult te komen! Dan kan je direct kennis maken met onze micro haar pigmentatie specialisten.

In sommige situaties is het mogelijk om korting te krijgen op de behandeling. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een combinatie van MHP voor de bovenkant van het hoofd en voor FUE littekens, wordt een combinatieprijs gerekend. De kosten zijn in dit geval lager dan wanneer je twee afzonderlijke behandelingen zou doen,

Gerelateerde keywords:

MHP kliniek staat voor de beste prijs kwaliteit verhouding

Wij staan voor de micro haar pigmentatie kliniek met de beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring, biologische pigmenten, innovatieve apparatuur en verfijnde techniek kan je bij ons rekenen op de mooiste resultaten. En dit uiteraard tegen een zeer scherpe prijs. Ervaar onze kwaliteit zelf en kom op consult of stuur foto’s voor professioneel advies en een prijsopgave.

Twijfel je tussen micro haar pigmentatie en haartransplantatie?

Sommige mensen twijfelen tussen een haartransplantatie en de micro haar pigmentatie behandeling. Beide behandelingen kunnen een mooi resultaat geven. Houd er echter rekening mee dat zowel MHP als haarimplantatie verschillende voor- en nadelen met zich meebrengt. Weet je al alles over deze voordelen en nadelen? Door een juiste afweging te maken, is het mogelijk om een weloverwogen keuze te maken. We kunnen je eventueel ook doorverwijzen naar de beste haarklinieken voor een haartransplantatie behandeling.

Haartransplantatie kosten zelf berekenen?

Het is ook mogelijk om haartransplantatie kosten zelf te berekenen. In Nederland wordt de prijs meestal vastgesteld aan de hand van het aantal grafts. In Turkije is meestal sprake van één behandelprijs. Wij kunnen tevens advies geven over het benodigde aantal grafts.

Kosten van een haarwerk of pruik zelf berekenen?

De kosten van een synthetisch haarwerk zijn lager dan van een haarwerk van echt haar. Een synthetisch haarwerk kost doorgaans rond de 1.000 Euro. Voor een haarwerk van echt haar is dit al snel rond de 3.000 Euro. Houd er rekening mee dat een haarwerk meestal 6 tot 12 maanden meegaat. De kosten lopen over de jaren heen dus sterk op. Er zijn ook haarwerken die aan het hoofd worden vastgelijmd met medicinale lijm. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld ongeveer 350 Euro per maand.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie.

Micro haar pigmentatie kosten zelf berekenen? – FAQ

1. Kan ik zelf berekenen hoeveel micro haar pigmentatie kost?

Ja, op basis van het aantal hoofdzones dat behandeld wordt, kun je een berekening van de kosten maken. Dit is een globale raming. Een MHP specialist kan je hoofdhuid beoordelen en een behandeladvies geven.

2. Is een consult verplicht?

Ja, een MHP behandeling wordt altijd door een consult voorafgegaan. Je kunt hiervoor naar de kliniek komen, maar je kunt ook kiezen voor een telefonisch consult. Stuur in het laatste geval minimaal 3 duidelijke foto’s van de verschillende kanten van je hoofd in, zodat de MHP specialist je een behandeladvies kan geven. Na het consult weet je wat de kostprijs voor micro haar pigmentatie is.

3. Zijn de micro haar pigmentatie kosten die ik zelf bereken correct?

Aan de berekening die je zelf maakt kun je geen rechten ontlenen. De exacte kostprijs van de behandeling wordt door de specialist overhandigd tijdens het consult.

4. Mag ik zelf bepalen hoeveel hoofdzones ik laat behandelen?

De MHP specialist geeft je een behandeladvies, waarbij met verschillende aspecten rekening wordt gehouden. Je kunt het behandelplan accepteren, maar je kunt ook aangeven dat je minder hoofdzones wil laten behandelen. Het is later altijd mogelijk om extra hoofdzones te laten behandelen.

5. Zijn de kosten hetzelfde voor mannen en vrouwen

Ja, er wordt geen onderscheid tussen mannen en vrouwen gemaakt. De ingreep wordt afgestemd op jouw unieke situatie, om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. De kosten zijn afhankelijk van de omvang van de behandeling.

6. Kan ik zelf de kosten van een touch-up berekenen?

Als je weet hoeveel zones je wilt laten bijwerken om het bereikte effect te behouden dan kun je zelf de kosten uitrekenen. Ben je niet zeker van je zelf? Vraag de MHP specialist om een prijsopgave.

7. Is het belangrijk om zelf een berekening van de kostprijs te maken?

Ja en nee. Door de kosten zelf te berekenen heb je voorafgaand aan een eventueel consult een idee van de kostprijs. Het is echter niet noodzakelijk. Je ontvangt tijdens het gratis consult een vrijblijvend behandeladvies, met prijsopgave, op maat.

8. Ik snap niet hoe ik de kosten zelf kan berekenen. Wat moet ik doen?

Online vind je voorbeelden van de hoofdzone indeling. Kijk goed naar de verschillende hoofdzones en in welke mate je haar is uitgevallen. Je kunt één zone laten behandelen, maar bij vergevorderde haaruitval of volledige kaalheid kun je ook alle zones laten behandelen.

9. Kan ik korting krijgen op de prijs ik heb berekend?

Eventuele kortingen worden alleen gegeven op de prijzen zoals die in een offerte zijn vermeld. Korting op eigen berekeningen is helaas niet mogelijk.

10. Wordt de prijs beïnvloed door de kleur van het gebruikte pigment?

Nee. De prijs van een micro haar pigmentatie behandeling staat los van de kleur van het pigment. Gewerkt wordt met hypoallergene pigmenten die uitermate nauwkeurig op je eigen haar- en/of stoppelkleur kunnen worden afgestemd. Dit geldt zowel voor een gewone behandelsessie als voor een touch-up.

Recent Posts
Micro haar pigmentatie bij haarziekte.