Micro haar pigmentatie wenkbrauwen

 In Nieuws

Als je online zoekt op ‘micro haar pigmentatie wenkbrauwen’ of permanente make-up wenkbrauwen, is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat er verschillende technieken bestaan om de wenkbrauwen te behandelen. Als je de wenkbrauwen wilt laten behandelen, wordt doorgaans gesproken van permanente make-up. De 2 bekendste technieken zijn de powderbrow en hairstrokes. Wij hebben ons als MHP kliniek gespecialiseerd in de powderbrow.

Micro haar pigmentatie wenkbrauwen?

Micro haar pigmentatie wenkbrauwen?

Micro haar pigmentatie wenkbrauwen powderbrow

Er is van alles mogelijk met de micro haar pigmentatie behandeling. Er zijn veel mensen die het gehele hoofd laten behandelen met micro haar pigmentatie. Dit geeft vaak een nog mooier effect dan een haartransplantatie behandeling. Bovendien komt niet iedereen in aanmerking voor een haartransplantatie. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je voldoende donorhaar hebt voor de behandeling. Een haartransplantatie geeft namelijk niet altijd een mooie dekking. Sommige mensen kiezen er ook voor om een haartransplantatie met een micro haar pigmentatie behandeling te combineren.

Met micro haar pigmentatie worden vaak stoppels nagebootst. Door deze stoppels na te bootsen ontstaan de zogenaamde shaven look. Dit wordt ook wel de geschoren look genoemd. Let op dat het vervolgens wel belangrijk is dat je het haar altijd kort geschoren houdt. Dan blijft het resultaat het mooiste.

Het is echter ook mogelijk om de wenkbrauwen of zelfs de baard te behandelen met micro haar pigmentatie. Houd er rekening mee dat er gebruik wordt gemaakt van vaste pigmenten. De pigmenten blijven daardoor in principe voor altijd aanwezig in de huid. Het is wel mogelijk dat het ingebrachte pigment na verloop van tijd wat lichter wordt.

Micro haar pigmentatie wenkbrauwen kosten

De kosten van een micro haar pigmentatie behandeling voor de wenkbrauwen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het is onder andere belangrijk dat je beslist voor welke techniek je wilt kiezen. Wij vinden zelf dat de powderbrow vaak het mooiste effect geeft om de wenkbrauwen te behandelen.

Andere micro haar pigmentatie mogelijkheden

De micro haar pigmentatie behandeling staat natuurlijk bekend om de ‘shaven look’, ook wel de geschoren look genoemd. Vooral mannen kiezen bij kaalheid voor deze behandeling. Een micro haar pigmentatie behandeling is namelijk bijna altijd mogelijk. Dit in tegenstelling tot de haartransplantatie behandeling, waar het donorgebied voldoende donorhaar moet bevatten om een mooi resultaat te kunnen krijgen. Steeds meer mensen kiezen er ook voor om de haartransplantatie met de micro haar pigmentatie behandeling te combineren. We raden aan om eerst altijd een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan, omdat veel mensen de duurdere haartransplantatie techniek hierdoor vervolgens toch overbodig vinden.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie wenkbrauwen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie.

Recent Posts
Behandelingen tegen haaruitval.