Herkenbaar in beeld na een MHP behandeling voor korting?

 In Nieuws

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op een micro haar pigmentatie behandeling. Er is een manier om korting te krijgen en tegelijkertijd ook anderen te helpen om eenvoudiger een keuze te maken. Dankzij de micro haar pigmentatie resultaten wordt iemand namelijk vaak overgehaald om te kiezen voor een specifieke kliniek.

Herkenbare micro haar pigmentatie foto.

Herkenbare micro haar pigmentatie foto.

Wat wordt bedoeld met herkenbare foto’s?

Er worden voor en na de micro haar pigmentatie behandeling altijd foto’s gemaakt. Dankzij deze foto’s is het mogelijk om voor uzelf te zien wat het resultaat van de MHP behandeling is. Sommige mensen vinden het geen probleem als er herkenbare foto’s worden gebruikt voor bijvoorbeeld de site of die gedeeld mogen worden via onze Social Media kanalen.

Herkenbaar in beeld na een MHP behandeling? Hoeveel korting kunt u krijgen?

De korting die u kunt krijgen als u toestaat om herkenbare foto’s te gebruiken, kan oplopen tot enkele honderden euro’s. Indien u dit geen probleem vindt en mensen op deze manier wilt helpen, dan kunt u tijdens een gratis en vrijblijvend consult aangeven dat u geïnteresseerd bent in deze optie.

Gerelateerde keywords:

  • Herkenbaar in beeld na een micro haar pigmentatie behandeling voor korting?
  • Herkenbaar in beeld na een micro hair pigmentation behandeling voor korting?
  • Herkenbaar in beeld na een tricopigmentatie behandeling voor korting?
  • Herkenbaar in beeld na een scalp pigmentatie behandeling voor korting?
  • Herkenbaar in beeld na een haar tattoo of haar tatoeage behandeling voor korting?
  • Herkenbaar in beeld na een MHP behandeling voor korting?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘herkenbaar in beeld na een MHP behandeling voor korting’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts