Micro haar pigmentatie betekenis

 In Nieuws

Weet je wat de micro haar pigmentatie betekenis is? De micro haar pigmentatie behandeling is nog een relatief nieuwe behandelmethode voor mensen met haaruitval. Haaruitval komt naar schatting bij ongeveer 50 procent van de Nederlandse bevolking voor. Hoe ouder je wordt, hoe groter de kans is op haarverlies. Wanneer je je neer kunt leggen bij het haarverlies, is dat natuurlijk erg fijn. Veel mensen kunnen dit echter niet en zoeken naar een methode om iets te doen tegen hun haaruitval. Dit kan onder andere in de vorm van haargroeimiddelen, haartransplantatie, haarwerken of pruiken en de micro haar pigmentatie behandeling. Maar wat betekent micro haar pigmentatie? En wat kan je van deze behandeling verwachten?

Micro haar pigmentatie betekenis.

Micro haar pigmentatie betekenis.

De micro haar pigmentatie betekenis uitgelegd

De micro haar pigmentatie behandeling kan als alternatief voor een haartransplantatie worden gezien. Tijdens een micro haar pigmentatie behandeling worden met een hele dunne naald haarstoppels nagebootst. Deze behandeling wordt daarom ook wel stoppeltattoo of haartattoo genoemd. Als we de micro haar pigmentatie betekenis geven, dan wordt er dus met speciaal hiervoor ontwikkeld pigment haar gepigmenteerd. Dit pigment wordt dus ingebracht in de huid, om op deze manier haarstoppels na te bootsen.

Overweeg je een MHP behandeling en zoek je hiervoor een geschikte kliniek? Kies dan voor de MHP kliniek.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie betekenis’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts