Micro haar pigmentatie pigmenten

 In Nieuws

Wil je je optische haardichtheid vergroten of wil je een stoere goed onderhouden stoppeltattoo laten aanbrengen? Micro haar pigmentatie behandelingen worden uitgevoerd met semi-permanente pigmenten. Micro haar pigmentatie pigmenten zijn hypoallergeen van samenstelling en worden zoveel mogelijk aangepast aan je eigen natuurlijke haarkleur.

Semi-permanente micro haar pigmentatie pigmenten

De niet-chirurgische behandeling bestaat uit het aanbrengen van semi-permanente pigmenten die biologisch afbreekbaar zijn. Dunner wordend haar wordt op natuurlijke wijze gecamoufleerd en de hoofdhuid wordt minder zichtbaar. Micro haar pigmentatie kan zowel bij mannen als vrouwen worden toegepast en de eerste resultaten zijn direct zichtbaar. Veel haarspecialisten en klinieken maken gebruik van biologisch afbreekbare pigmenten die na verloop van tijd op natuurlijke wijze vervagen. Hierdoor kun je de haarstoppels altijd laten aanpassen aan je uiterlijk, zoals je eigen haar dat ook zou doen.

Micro haar pigmentatie pigmenten.

Micro haar pigmentatie pigmenten.

Hoe worden micro haar pigmentatie pigmenten aangebracht?

Middels een verfijnde naald worden er in de bovenste hoofdlaag gekleurde pigmenten aangebracht die optisch niet van echte haarstoppels zijn te onderscheiden. Buiten het feit dat op deze manier een vollere haardos wordt gecreëerd kun je ook kiezen voor een zogenaamde shaven look. Een haardracht die lijkt op een kort geschoren, goed onderhouden kapsel. Je ziet er altijd goed uit en hoeft je geen zorgen te maken of je kapsel wel goed is. De pigmentatie pigmenten worden in samenspraak met de behandelend specialist gekozen en geven je zelfvertrouwen een boost. Risico’s en complicaties zijn te verwaarlozen en het resultaat mag er zijn.

Hoe lang zijn de pigmenten zichtbaar?

De meeste haarklinieken werken met semi-permanente pigmenten die op natuurlijke wijze vervagen. Na een afgeronde behandeling, die uit meerdere sessies bestaat, zijn de micro haar pigmentatie pigmenten ongeveer 1,5 tot 2 jaar zichtbaar. Daarna kun je kiezen voor een nabehandeling. De nabehandelingen zijn, als vanzelfsprekend, minder intensief dan de eerste behandeling. Het voordeel van een vervaging op natuurlijke wijze is dat je je haarlijn altijd aan kunt laten passen en dat geldt natuurlijk ook voor de pigment kleuren die gebruikt worden. Het is verstandig om altijd met de specialist de mogelijkheden te bespreken. Je wilt immers een optimaal resultaat waar je achteraf geen spijt van hebt. Ervaren specialisten zullen je altijd wijzen op de voor- en nadelen van bepaalde kleuren.

Met welke micro haar pigmentatie pigmenten werkt de MHP kliniek?

Wij werken normaal gesproken met permanente micro haar pigmentatie pigmenten. Wanneer u kiest voor permanente pigmenten, heeft u langer plezier van het resultaat van de MHP behandeling. Op verzoek kunnen wij echter ook werken met semi-permanente pigmenten. De kosten van beide pigmenten zijn het zelfde. Als u twijfelt over welke pigmenten het beste bij u passen, nodig we u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult. We kunnen dan tijdens het consult uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van beide soorten pigmenten.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie pigmenten’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts