Acteur en finalist So You Think You Can Dance behandeld bij de MHP kliniek

 In Nieuws

Er kiezen regelmatig BN’ers voor een micro haar pigmentatie bij de MHP kliniek. Hier zijn we uiteraard enorm trots op. We respecteren natuurlijk de privacy van BN’ers die liever niet willen dat naar buiten wordt gebracht, dat ze bij ons behandeld zijn. Er zijn echter ook diverse BN’ers die dit geen probleem vinden. Hiervan delen we regelmatig nieuwsberichten op onze site en via onze Social Media kanalen.

Danser & acteur Lorenzo van Velzen Botazzi kiest voor de MHP kliniek

Danser en acteur Lorenzo van Velzen Bottazzi laat ook een micro haar pigmentatie behandeling doen bij de MHP kliniek. Houd onze pagina in de gaten en zie binnenkort zijn ervaring en het resultaat!

#dancer #soyouthinkyoucandance #sytycd #finals #thebodylanguage#movie #mhp #scalppigmentation #hairtattoo #hairstyle #shavenlook #mensfashion #menstyle #hairrestoration #pigments #mhpkliniek
@lorenzodreamms

Steeds meer BN’ers kiezen voor micro haar pigmentatie

Wist je dat steeds meer bekende Nederlanders kiezen voor de micro haar pigmentatie behandeling? Niet alleen zangers en acteurs, maar ook verschillende voetballers hebben gekozen voor de MHP behandeling om weer een mooie ‘geschoren look’ te krijgen. De micro haar pigmentatie behandeling heeft diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een haartransplantatie. Niet iedereen komt bijvoorbeeld in aanmerking voor een haartransplantatie behandeling. Heb je een groot kalend gebied en niet veel donorhaar? Dan is dit een micro haar pigmentatie behandeling vaak de beste oplossing.

Inmiddels is bijvoorbeeld ook Niels van der Zanden, bekend van tv, behandeld bij de MHP kliniek. Hij heeft er voor gekozen om een MHP behandeling te ondergaan om zijn donorgebied te behandelen. Hij had namelijk eerder een FUE haartransplantatie behandeling ondergaan.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘Acteur en finalist So You Think You Can Dance behandeld bij de MHP kliniek’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie.

Acteur en finalist So You Think You Can Dance behandeld bij de MHP kliniek – FAQ

1. Laat elke BN’er zich volgen bij een micro haar pigmentatie behandeling?

Nee, zeker niet. Ook BN’ers storen zich aan overmatig haarverlies en komen hier niet graag mee in de publiciteit. Net zoals minder bekende mensen, geeft niet iedereen toestemming om foto’s of informatie over de behandeling te publiceren.

2. Waarom kiezen BN’ers voor publiciteit bij micro haar pigmentatie?

Publiciteit vestigt enerzijds de aandacht op degene die de ingreep ondergaat en anderzijds wordt micro haar pigmentatie onder de aandacht van een groot publiek gebracht. De behandeling kent een toenemende populariteit en wordt door veel mensen als ideaal alternatief voor een onbereikbare of te dure haartransplantatie gezien.

3. Zijn er alleen mannelijke BN’ers die MHP laten toepassen?

Nee, ook verschillende bekende Nederlandse vrouwen hebben micro haar pigmentatie laten toepassen. Het is een ideale behandelmethode om een uitgedunde haardos optisch voller te maken. Elke natuurlijke haarkleur komt voor de behandeling in aanmerking.

4. Waarom laten BN’ers micro haar pigmentatie toepassen?

Tijdelijk of blijvend haarverlies kan iedereen, bekend of minder bekend, overkomen. Micro haar pigmentatie biedt een direct zichtbare oplossing en de methode kan bij vrijwel iedereen toegepast worden.

5. Is een haartransplantatie niet beter dan MHP?

Als het haarverlies te lang onbehandeld is gebleven en er onvoldoende donorhaar beschikbaar is, kan een haartransplantatie niet uitgevoerd worden. Daarnaast wordt een haartransplantatie vrijwel zonder uitzondering alleen gedaan bij erfelijk haarverlies. Je kunt de behandeltechnieken en resultaten met elkaar vergelijken.

6. Kan ik MHP voor en na foto’s zien van bekende mensen?

Ja, je vindt deze foto’s online. Tijdens het consult in de kliniek kun je foto’s bekijken die niet online gepubliceerd worden.

7. Zijn er video’s van micro haar pigmentatie?

Ja, een aantal bekende mensen heeft een video verslag laten maken van de micro haar pigmentatie behandeling die ze hebben ondergaan. Je ziet van dichtbij hoe het pigment in de huid wordt aangebracht en hoe de hoofdhuid er na het afronden van de behandelsessie uitziet.

8. Krijgt een BN’er korting op het behandeltarief?

Het kan gebeuren dat er afspraken worden gemaakt over de behandeling en de publiciteit die daar tegenover staat. Hoe deze afspraken precies zijn, wordt niet bekend gemaakt.

9. Laten BN’er na een haartransplantatie nog een MHP behandeling toepassen?

Om de haardos optisch voller te laten lijken, kan na een succesvolle haartransplantatie nog een micro haar pigmentatie behandeling overwogen worden. Ook eventuele haartransplantatie littekens worden op uitstekende wijze gecamoufleerd met behulp van gekleurd pigment.

10. Wordt bij bekende mensen ander pigment gebruikt?

Nee, de manier waarop de behandeling bij een BN’er wordt toegepast verschilt niet met een andere willekeurige behandeling. MHP Kliniek werkt met hypoallergene, duurzame pigmenten die volledig naar wens samengesteld kunnen worden. De kleur van het pigment wordt afgestemd op de natuurlijke kleur van je haarstoppels.

11. Heeft een BN’er ook meer behandelsessies nodig?

Ja, een volledige micro haar pigmentatie behandeling bestaat uit 3 behandelsessies. Wel is het zo dat de meeste mensen na 2 sessies een goed resultaat hebben. De 3e sessie wordt meestal als touch-up gedaan.

Recent Posts
Verschil tussen micro haar pigmentatie en permanente make-up?Micro haar pigmentatie serum.