Wat kost micro haar pigmentatie?

 In Nieuws

In tegenstelling tot de kostprijs van een haartransplantatie liggen de kosten van een tricopigmentatie behandeling een stuk lager. Het betreft een niet chirurgische ingreep waarbij het risico op mogelijke complicaties te verwaarlozen is. De vraag ‘wat kost micro haar pigmentatie?’ hangt dan ook af van een aantal verschillende factoren en van de behandelend kliniek en/of specialist van je keuze.

Wat kost micro haar pigmentatie precies?

De kosten van een micro haar pigmentatie behandeling bestaan uit meerdere facetten. Zo hangt het totale kostenplaatje onder meer af van het aantal hoofdzones dat je laat behandelen. Voordat je een juiste prijsopgave krijgt zal een ervaren specialist je hoofdhuid eerst nauwkeurig willen bekijken. Aan de hand hiervan wordt dan een behandelplan opgesteld en krijg je meer inzicht in de kosten. De kosten voor een complete behandeling beginnen bij ongeveer € 590 en lopen op tot zo’n € 2.295. Let bij het lezen van de prijsopgave op op het aantal sessies dat is inbegrepen. Dit kan per specialist uiteenlopen.

Wat kost micro haar pigmentatie?

Wat kost micro haar pigmentatie?

Hoe zijn de kosten van een MHP behandeling opgebouwd?

Bij het vergelijken van prijsopgaves zul je zien dat de kosten van een MHP behandeling opgebouwd zijn uit onder meer voor- en nazorg. Deze voor- en nazorg is belangrijk voor een goede voorbereiding en een resultaat dat aan je wens voldoet. De kosten voor het intake gesprek zijn bij de meeste aanbieders in het totale kostenplaatje inbegrepen. Een eerste kennismaking is belangrijk omdat je dan de gelegenheid hebt om alle vragen die je hebt te stellen. Wat kost micro haar pigmentatie is dan ook een vraag die voor iedereen een ander antwoord heeft. Afhankelijk van het aantal sessies en hoofdzones dat behandelt wordt verschillen ook de prijzen voor tricopigmentatie. Je hoeft niet voor de allerduurste prijs te kiezen, maar onthoudt altijd goed dat goedkoop ook bij MHP duurkoop kan zijn. Lees ervaringen van anderen en bespaar jezelf een teleurstelling. Online vind je veel informatie over de specialisten en haarklinieken die micro haar pigmentatie behandelingen aanbieden. Je kunt je voordeel doen door deze ervaringen te lezen en al lezende kom je bovendien meer te weten over hoe de prijzen van een behandeling precies in elkaar zitten.

Gerelateerde keywords:

  • Wat kost micro haar pigmentatie?
  • Wat kost micro hair pigmentation?
  • Wat kost tricopigmentatie?
  • Wat kost scalp pigmentatie?
  • Wat kost een haar tattoo of haar tatoeage?
  • Wat kost MHP?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘wat kost micro haar pigmentatie’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts