Micro haar pigmentatie of een pruik of haarwerk?

 In Nieuws

Als je geconfronteerd wordt met haarverlies, kaalheid en dunner wordend haar dan wil je daar graag iets aan doen. Gaat een haartransplantatie je net iets te ver maar wil je ook geen kapitalen uitgeven aan shampoos, lotions en haarpoeders? Micro haar pigmentatie of een pruik of haarwerk is dan een uitstekend alternatief. Tricopigmentatie geeft dunner wordend haar een optisch meer volle uitstraling en een volledig kaalhoofd krijgt een stoere geschoren look.

Wanneer kies voor micro haar pigmentatie of een pruik of haarwerk?

Veel mensen komen in aanmerking voor een micro haar pigmentatie behandeling. De techniek heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt en wint nog dagelijks aan belangstelling. Behandelaars volgen op frequente basis bijscholing, trainingen en cursussen en zijn altijd op de hoogte van nieuwste technieken. Door de verfijnde techniek kan de behandeling zowel bij vrouwen als mannen worden toegepast en heb je direct na de eerste sessie zichtbaar resultaat. Op het moment dat je micro haar pigmentatie of een pruik of haarwerk met elkaar gaat vergelijken dan zijn er voor de diverse oplossingen voor- en nadelen te bedenken. De verschillen zijn groot. Met name vrouwen kiezen voor een combinatie van een haarwerk en een micro haar pigmentatie behandeling. Het is een overweging die je zelf het beste kunt maken. Je weet immers wat je wensen zijn en waar een behandeling of haarwerk aan dient te voldoen.

Micro haar pigmentatie of een pruik of haarwerk.

Micro haar pigmentatie of een pruik of haarwerk.

Voel jezelf goed

Dunner wordend haar, pleksgewijze kaalheid en haarverlies kunnen een negatief zelfbeeld met zich meebrengen. Door je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden zoals een haarwerk of pruik geef je je zelfvertrouwen een boost. Praat met lotgenoten op online fora en vergelijk de mogelijkheden met elkaar. De keuze voor micro haar pigmentatie of een pruik of haarwerk is persoonlijk en voor iedereen anders. Het gaat er om dat je een keuze maakt waar je jezelf goed bij voelt.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie of een pruik of haarwerk?
  • Micro hair pigmentation of een pruik of haarwerk?
  • Tricopigmentatie of een pruik of haarwerk?
  • Scalp pigmentatie of een pruik of haarwerk?
  • Haar tattoo of haar tatoeage of een pruik of haarwerk?
  • MHP of een pruik of haarwerk?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie of een pruik of haarwerk’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts