Wat is een mislukte micro haar pigmentatie behandeling?

 In Nieuws

Net als andere cosmetische ingrepen kan ook een micro haar pigmentatie behandeling mislukken. Er zijn gelukkig wel verschillende mogelijkheden om een mislukte micro haar pigmentatie behandeling te voorkomen. In dit artikel worden verschillende handvatten aangereikt. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er precies kan mislukken en het gedeelte dat je zelf in de hand hebt.

Wanneer spreek je van een mislukte micro haar pigmentatie behandeling?

Een micro haar pigmentatie behandeling is een niet-chirurgische ingreep. Deze ingreep wordt jaarlijks enkele duizenden keren in Nederland uitgevoerd. Wanneer het wordt vergeleken met de haartransplantatie, betreft het een opkomende behandeling. Er wordt namelijk ieder jaar een behoorlijke toename van het aantal micro haar pigmentatie behandelingen gezien.

Wat is een mislukte micro haar pigmentatie behandeling?

Wat is een mislukte micro haar pigmentatie behandeling?

De behandeling gaat natuurlijk in de meeste gevallen goed. Helaas gebeurt het ook wel eens dat het eindresultaat niet naar wens is. Of dit nu komt door de kliniek of door verkeerde verwachtingen, jij ervaart het dan als een mislukte micro haar pigmentatie behandeling. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als:

  • Het resultaat onnatuurlijk is en het dus zichtbaar is dat je een ingreep hebt ondergaan.
  • Het resultaat veel te snel verdwijnt. Dit kan komen door slechte bescherming tegen de zon. Het is echter ook mogelijk dat de verkeerde pigmenten zijn gebruikt of dat het pigment in de verkeerde huidlaag is ingebracht.
  • De haarlijn niet mooi en natuurlijk is. Hiervoor moet specifiek naar jouw situatie worden gekeken.

Er zijn nog meer situaties wanneer er kan worden gesproken van een micro haar pigmentatie behandeling die mislukt is. Bovengenoemde 3 situaties zijn echter wel de meest voorkomende oorzaken.

Mislukte micro haar pigmentatie voorkomen?

Er zijn een aantal zaken die je zelf in de hand hebt. Het is daarom in veel gevallen dat het mislukken van een micro haar pigmentatie behandeling kan worden voorkomen. Lees je van tevoren altijd goed in over de behandeling. Dit kan op verschillende websites, waaronder de site van de Haarstichting en Haarweb. Op Haarweb staan bovendien enorm veel micro haar pigmentatie ervaringen. Deze micro haar pigmentatie ervaringen zijn vaak erg uitgebreid. Naast de ervaring worden er vaak ook voor en na foto’s getoond. Deze voor en na foto’s geven ook een goed beeld van hetgeen je kunt verwachten van de kliniek.

Gerelateerde keywords:

  • Wat is een mislukte micro haar pigmentatie behandeling?
  • Wat is een mislukte micro hair pigmentation behandeling?
  • Wat is een mislukte tricopigmentatie behandeling?
  • Wat is een mislukte scalp pigmentatie behandeling?
  • Wat is een mislukte haar tattoo of haar tatoeage behandeling?
  • Wat is een mislukte MHP behandeling?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘wat is een mislukte micro haar pigmentatie behandeling’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts