Micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg

 In Nieuws

Wanneer je er voor kiest om bij een bepaalde kliniek een MHP behandeling te ondergaan, zal deze kliniek voorzien in informatie over micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg. Opvallend is echter dat er online weinig informatie te vinden is over de voorzorg en nazorg van deze behandeling. Dit geldt niet alleen voor micro haar pigmentatie. Ook voor ingrepen als de haartransplantatie behandeling is hier weinig informatie over te vinden. De voorzorg en nazorg van de MHP behandeling is echter van essentieel belang voor een mooi resultaat. Daarom wordt in dit artikel zo uitgebreid mogelijk de informatie over voor- en nazorg uiteen gezet.

Micro haar pigmentatie voorzorg

Net als bij een haartransplantatie is de micro haar pigmentatie voorzorg ook erg belangrijk. Sommige mensen vinden het vanzelfsprekend dat er minimaal een week voor de behandeling niet mag worden gerookt. Dit is echter niet voor iedereen zo. Roken en alcohol zijn beiden slecht voor het lichaam. Dat roken en alcohol het uiteindelijke resultaat sterk kan beïnvloeden, is echter mogelijk minder vanzelfsprekend. Dit heeft twee redenen. Door het gebruik van alcohol en roken, herstelt het lichaam minder snel. Daarnaast is de doorbloeding anders, wat ook het resultaat negatief beïnvloedt.

Micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg.

Micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg.

Het is daarnaast belangrijk dat je vlak voor de behandeling geen verbrande hoofdhuid hebt. Kijk dus uit met de zon en de zonnebank. Als de huid verbrand is, verandert de kleur van de huid. Daarnaast herstelt de huid op dit moment nog. Hierdoor worden haartransplantatie en micro haar pigmentatie behandelingen vaak afgeraden, wanneer de huid verbrand is.

Micro haar pigmentatie nazorg

De micro haar pigmentatie nazorg is minder intensief dan de haartransplantatie nazorg. Net als de micro haar pigmentatie voorzorg, is ook de micro haar pigmentatie nazorg erg belangrijk. Zorg er na de behandeling voor dat je je goed beschermt tegen de zon. Ga minimaal een week niet direct in de zon. Draag dan bijvoorbeeld een pet of hoed. Dit is korter dan bij een haartransplantatie, waarbij het wordt aangeraden om minimaal een maand niet in de zon te gaan.

Daarnaast is het belangrijk dat je niet direct na de behandeling gaat sporten. Je mag namelijk niet gaan zweten, omdat de pigmenten dan uit de hoofdhuid zweten. Mocht je nog meer vragen hebben over de micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg, dan heb je ook tijdens een consult mogelijkheden om deze vragen voor te leggen.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg?
  • Micro hair pigmentation voorzorg en nazorg?
  • Tricopigmentatie voorzorg en nazorg?
  • Scalp pigmentatie voorzorg en nazorg?
  • Haar tattoo of haar tatoeage voorzorg en nazorg?
  • MHP voorzorg en nazorg?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie voorzorg en nazorg’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts