SBS6 SHOWNIEUWS: Zanger Jaman krijgt haartattoo bij MHP kliniek

 In Nieuws

Zanger Jaman heeft eerder 2 haartransplantaties ondergaan. Hierdoor zijn zogenaamde FUE littekens ontstaan. Dergelijke littekens zijn goed te behandelen door middel van micro haar pigmentatie, ook wel een haartattoo genoemd.

SBS6 Shownieuws: Jaman ondergaat micro haar pigmentatie behandeling bij MHP kliniek.

SBS6 Shownieuws: Jaman ondergaat micro haar pigmentatie behandeling bij MHP kliniek.

Ook kiezen voor de micro haar pigmentatie behandeling?

Overweegt u ook een micro haar pigmentatie behandeling? Niet alleen bekende Nederlanders kiezen hier namelijk voor. Steeds meer mensen zien de voordelen in van een MHP behandeling ten opzichte van een haartransplantatie. Kies altijd voor een goede en ervaren kliniek. Wij zijn mede door onze ervaring en de gebruikte apparatuur en pigmenten één van de grootste klinieken in Nederland op het gebied van micro haar pigmentatie.

Een ander woord voor de MHP behandeling is een haar tatoeage. Dankzij deze behandeling kunnen mensen met haaruitval rekenen op een direct resultaat. Het haar lijkt na de eerste behandeling al voller. Na 3 behandelingen is het resultaat optimaal.

MHP kliniek dé keuze van bekend Nederland

Naast Jaman hebben wij ook diverse andere bekende Nederlanders behandeld. We zijn uiteraard trots dat veel bekende Nederlanders hun keuze laten vallen op onze kliniek en dat ze kiezen voor onze kwaliteit en ervaring.

Voordelen van micro haar pigmentatie t.o.v. haartransplantatie

De micro haar pigmentatie behandeling heeft diverse voordelen t.o.v. de haartransplantatie behandeling. De voornaamste voordelen zijn het directe resultaat en de lagere kosten. Daarnaast komt in principe iedereen in aanmerking voor micro haar pigmentatie, maar niet voor een haartransplantatie. Voor een haartransplantatie is namelijk een goed donorgebied nodig. Daarnaast zijn er vaak meerdere haartransplantaties nodig om het gehele kalende gebied te behandelen. Met micro haar pigmentatie kan het kalende gebied in 1 keer worden aangepakt.

Kennismakingsgesprek

Wanneer u vragen heeft over de behandeling of uw situatie wilt laten beoordelen, kunt u bij ons langs voor een gratis en vrijblijvend consult. We nodigen u graag uit voor het kennismakingsgesprek. U kunt dan ook direct de kliniek zien.

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘SBS6 SHOWNIEUWS: Zanger Jaman krijgt haartattoo bij MHP kliniek’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie.

Recent Posts