Micro haar pigmentatie wel of niet doen

 In Nieuws

Heb je last van kaalheid, dunner wordend haar en/of haarverlies? Tegenwoordig zijn er tal van behandelingen die daar uitkomst bij bieden. Je bent niet langer afhankelijk van ontsierende en niet goed zittende haarstukjes. Micro haar pigmentatie wel of niet doen, is een kwestie van alle informatie tegen elkaar afwegen en voor jezelf de beste beslissing te maken.

Reken af met dunner wordend haar en kaalheid

Micro haar pigmentatie is een behandeling waar bijna iedereen voor in aanmerking komt. Zelfs bij vergevorderde kaalheid kan tricopigmentatie je een natuurlijk goed onderhouden shaven look geven. De behandeling is niet-chirurgisch en vrijwel pijnloos. Het is mogelijk om je hoofdhuid vooraf met verdovende crème in te smeren, zodat je misschien nog wat meer ontspannen in de behandelstoel plaats kunt nemen. Online kun je uitgebreide informatie vinden over de behandeling zelf. Zo zijn er mogelijkheden om foto’s en video’s te bekijken over hoe de techniek wordt toegepast en hoe de apparatuur er uit ziet.

Micro haar pigmentatie wel of niet doen?

Micro haar pigmentatie wel of niet doen?

Natuurlijke haarstoppels

Met behulp van hypoallergene en biologisch afbreekbare pigmenten worden er haarstoppels aangebracht op de hoofdhuid. Deze stoppels zijn optisch nauwelijks van echt natuurlijke haarstoppels te onderscheiden. Hiermee krijgt een kaal mannenhoofd een stoer geschoren uiterlijk dat er bovendien goed uit ziet. De semi-permanente pigmenten vervagen na verloop van tijd zonder dat ze richting blauw of groen verkleuren. Op toegankelijke wijze kun je zo altijd je haarlijn afstemmen op je uiterlijk net zoals je dat zou doen bij natuurlijk haar.

Micro haar pigmentatie wel of niet doen?

Op de vraag micro haar pigmentatie wel of niet doen moet je zelf antwoord geven. Heb je jezelf genoeg ingelezen in de tricopigmentatie mogelijkheden dan kun je een afspraak maken voor een intake gesprek bij meerdere klinieken. Maak vooraf een overzicht met de vragen die je graag aan de specialist wilt stellen en neem de tijd om kennis te maken met zowel de behandelaar als de kliniek zelf. Het gaat erom dat je jezelf direct op je gemak voelt bij degene die de behandeling uitvoert als de omgeving waarin je jezelf bevindt. Micro haar pigmentatie is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en de resultaten zijn optisch niet van natuurlijk haar te onderscheiden.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie wel of niet doen?
  • Micro hair pigmentation wel of niet doen?
  • Tricopigmentatie wel of niet doen?
  • Scalp pigmentatie wel of niet doen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage wel of niet doen?
  • MHP wel of niet doen?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie wel of niet doen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Micro haar pigmentatie doen of niet doen? – FAQ

1. Wanneer kan ik geen micro haar pigmentatie behandeling laten doen?

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een haartransplantatie is micro haar pigmentatie geschikt als oplossing bij zowel tijdelijk als blijvend haarverlies. Veel mensen komen voor de behandeling in aanmerking. Heb je op de geplande behandeldag last van actieve huid- en/of haarinfecties of ben je zwanger? De ingreep wordt naar een later moment verplaatst. Ook bij sommige auto-immuunaandoeningen en diabetes kan een negatief behandeladvies gegeven worden.

2. Is micro haar pigmentatie de moeite?

Met behulp van micro haar pigmentatie kun je haarverlies optisch laten camoufleren. Een uitgedunde haardos wordt optisch voller en kale plekken worden gevuld. Of de behandeling de moeite waard is, bepaal je zelf. De resultaten zijn langdurig, je zelfvertrouwen neemt toe en je haar ziet er verzorgd uit. Met regelmatige touch-ups kun je de bereikte effecten behouden.

3. Kan micro haar pigmentatie na een haartransplantatie toegepast worden?

Behandelingen tegen haaruitval worden regelmatig gecombineerd. Hoe en of dit bij jou mogelijk is, kun je bespreken met de behandelend specialist(en). Het gekleurde pigment is niet van invloed op de haarzakjes en/of de natuurlijke haargroei.

4. Is micro haar pigmentatie veilig?

Scalppigmentatie is een uiterst veilige behandeling met een klein risico op bijwerkingen. Na de ingreep kan de behandelde hoofdhuid rood en gezwollen zijn. Op de huid worden korstjes gevormd die binnen een aantal dagen genezen. Nabloedingen en/of infecties doen zich zelden tot nooit voor.

5. Hoe is de prijs-kwaliteit van micro haar pigmentatie?

MHP Kliniek garandeert je een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. De ervaring van de behandelend specialist is altijd up-to-date en je wordt behandeld met ultra moderne behandelapparatuur en hypoallergene pigmenten. De prijs voor een behandeling ligt tussen € 590 en € 2.295, waarbij drie behandelsessies, het consult en de nazorg zijn inbegrepen.

6. Hoe ervaren anderen micro haar pigmentatie?

Online lees je reviews en ervaringen van anderen die micro haar pigmentatie hebben laten toepassen. Je leest zowel positieve als negatieve reviews. Je kunt jezelf een goeie mening vormen door persoonlijk kennis te maken met een of een aantal MHP specialisten.

7. Is tricopigmentatie in het buitenland goedkoper?

Een MHP behandeltraject bestaat uit verschillende behandelsessies, waarvoor je een aantal keren naar de kliniek moet. Bevindt de kliniek zich in het buitenland, dan heb je te maken met regelmatig terugkerende kosten voor reis en soms verblijf. Tel je al deze kosten op bij het behandeltarief, dan is micro haar pigmentatie in Nederland vaak goedkoper.

8. Zijn de resultaten blijvend of heb ik nabehandelingen nodig?

Er wordt gewerkt met duurzaam, hypoallergeen pigment. Onder invloed van uiteenlopende omstandigheden kunnen de pigmenten vervagen. Regelmatige touch-ups houden je look actueel en zorgen voor een verzorgd uiterlijk. Afhankelijk van je levensstijl kan de MHP-specialist ongeveer aangeven hoe vaak je een touch-up nodig hebt.

9. Kan ik het resultaat ongedaan laten maken?

Ja. Als je niet tevreden bent met het resultaat of om een andere reden van het pigment af wilt, dan kun je een laserbehandeling ondergaan. Meerdere sessies zijn nodig om het pigment af te laten breken.

Recent Posts