Micro haar pigmentatie vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?

 In Nieuws

Een micro haar pigmentatie behandeling is meer betaalbaar dan onder meer een FUT of FUE haartransplantatie. Toch moet je rekenen op een bedrag dat varieert tussen de € 590 en € 2.295. Het is dan altijd interessant om te bekijken of micro haar pigmentatie zorgverzekering of zorgverzekeraar een gedeelte van de kosten vergoed. Wordt micro haar pigmentatie vergoed door zorgverzekeraar(s) of de zorgverzekering?

Vergoedingen micro haar pigmentatie zorgverzekering of zorgverzekeraar?

In de meeste gevallen is een MHP behandeling een puur cosmetische ingreep waar weinig tot geen zorgverzekeraars een vergoeding voor willen betalen. Door de jaren heen zijn er steeds vaker behandelingen uit het pakket gehaald. Toch loont het altijd de moeite om bij je zorgverzekeraar te informeren naar de mogelijkheden. Iedere vorm van vergoeding die je eventueel kunt krijgen is meegenomen. Soms kan een aanvullende verzekering enige vorm van uitkomst bieden. Je kunt er dus sowieso je polisvoorwaarden eens op na slaan en navraag doen bij je eigen zorgverzekering.

Micro haar pigmentatie vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?

Micro haar pigmentatie vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?

Vraag naar de mogelijkheden bij de behandelend kliniek

De kosten van een micro haar pigmentatie behandeling hangen onder meer af van het aantal hoofdzones dat je laat behandelen. Door de prijzen van de diverse aanbieders op overzichtelijke wijze met elkaar te vergelijken kun je het beste aanbod voor je geld krijgen. Let bij het bekijken van de tarieven onder meer op het aantal behandelsessies dat bij het tarief is inbegrepen en hoe een en ander geregeld is met de nazorg. Vraag bij de haar- en/of schoonheidskliniek waar je voorkeur naar uitgaat of er mogelijkheden zijn voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten door verzekeraars.

Betaalbare behandeling – Micro haar pigmentatie vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?

In vergelijking met een echte haartransplantatie is een micro haar pigmentatie een behandeling die redelijk betaalbaar is. Micro haar pigmentatie zorgverzekering of zorgverzekeraar komt je daar wellicht in tegemoet, maar laat je keuze niet afhangen van de vergoeding van een zorgverzekeraar.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?
  • Micro hair pigmentation vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?
  • Tricopigmentatie vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?
  • Scalp pigmentatie vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?
  • Haar tattoo of haar tatoeage vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?
  • MHP vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie vergoed door zorgverzekeraar of zorgverzekering’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts