Micro haar pigmentatie vergoeding

 In Nieuws

De gemiddelde micro haar pigmentatie behandeling kost tussen de € 590 en € 2.295. Waar de behandeling door sommige mensen wordt gezien als een cosmetische behandeling betreft het een niet-chirurgische ingreep. Micro haar pigmentatie vergoeding komt dan ook zeer zelden voor. Afhandelijk van de reden waarom je kiest voor een MHP behandeling en de polisvoorwaarden van je ziektekostenverzekeraar kun je een vraag voor vergoeding indienen.

Wanneer is er sprake van micro haar pigmentatie vergoeding?

Zorgverzekeraars hebben de laatste jaren fors gesneden in het vergoeden van cosmetische ingrepen om er ‘mooier’ uit te zien. Toch is het in zeldzame gevallen mogelijk dat een tricopigmentatie behandeling aftrekbaar is. Op het moment dat er sprake is van onder meer een ongeluk waar je een lelijk litteken op je hoofd aan hebt overgehouden dan zijn er mogelijkheden voor een vergoeding. Daarnaast kan het zijn dat je aan het litteken veel psychische problemen hebt overgehouden en op basis daarvan een micro haar pigmentatie vergoeding aan kunt vragen.

Micro haar pigmentatie vergoeding.

Micro haar pigmentatie vergoeding.

Aftrekbaar van je belastbaar inkomen

Micro haar pigmentatie vergoeding van je zorgverzekeraar komt zelden tot nooit voor. Wel zijn er soms redenen waardoor de mogelijkheid ontstaat om de gemaakte kosten in mindering te brengen op je belastbare inkomen. Je kunt deze mogelijkheid het beste bespreken met een ervaren belasting adviseur. De Belastingdienst reageert in ieder geval anders en het is belangrijk om je vooraf goed te laten adviseren over de mogelijke aftrekbaarheid van de gemaakte kosten. Als het niet mogelijk is om een vergoeding te krijgen of de kosten af te trekken dan moet je een goede afweging maken tussen het resultaat en de kosten. Sommige haarklinieken en specialisten bieden je de mogelijkheid tot gespreide betaling waardoor een behandeling wat beter binnen handbereik ligt. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat en wat je eigen mogelijkheden zijn. Het goed vergelijken van tarieven en aanbieders kan in enkele gevallen op financieel gebied wat meer voordelig uitvallen. Door bewust te werk te gaan heb je daarmee de eerste korting al ‘binnen’, het gaat immers om een positief resultaat. Kun je een goed resultaat bereiken met een betaalbare prijs dan is dat mooi meegenomen.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie vergoeding?
  • Micro hair pigmentation vergoeding?
  • Tricopigmentatie vergoeding?
  • Scalp pigmentatie vergoeding?
  • Haar tattoo of haar tatoeage vergoeding?
  • MHP vergoeding?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie vergoeding’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts