Hoe werkt micro haar pigmentatie?

 In Nieuws

De innovatieve tricopigmentatie techniek is een geschikte behandelmethode als je last hebt van kaalheid, haarverlies en dunner wordend haar. Op de vraag ‘hoe werkt micro haar pigmentatie?’ is een uitgebreide uitleg van toepassing.

Verfijnde techniek in combinatie met pigment

Micro haar pigmentatie is een uiterst verfijnde techniek waarbij gekleurde (semi)permanente pigmenten in de bovenste huidlaag worden aangebracht. Dit gebeurt met behulp van een hele kleine, fijne naald die tegelijkertijd het pigment in het gaatje inbrengt. De pigmenten die gebruikt worden zijn hypoallergeen en dat het maakt het tegelijkertijd een behandeling die voor iedereen geschikt is. De (semi)permanente pigmenten vervagen na verloop van tijd op natuurlijke wijze. Hiermee is gelijk het grootste verschil met een echte tatoeage te zien. Inkten die gebruikt worden bij een tatoeage kunnen in sommige gevallen naar blauw of groen verkleuren en dat gebeurd bij de semi permanente pigmenten niet. Op het moment dat de pigmenten beginnen te vervagen kun je kiezen voor een zogenaamde touch up of nabehandeling.

Hoe werkt micro haar pigmentatie?

Hoe werkt micro haar pigmentatie?

Hoe werkt micro haar pigmentatie precies?

Vind je het een eng idee dat er met behulp van een dunne naald pigmenten in je hoofdhuid worden aangebracht? Dan is het misschien geruststellend om te weten dat micro haar pigmentatie een ingreep is die vrijwel risicoloos is. Op het moment dat je ontspannen in de behandelkamer plaatsneemt worden de beste resultaten behaald. Het aanbrengen van de pigmenten is niet echt pijnlijk. Wil je echt zeker zijn dan kun je vooraf kiezen voor een verdovende crème die je op de hoofdhuid smeert. Tijdens de behandelsessie, die meerdere uren duurt, heb je de mogelijkheid om wat te internetten, een filmpje of televisie te kijken. Juist omdat een sessie redelijk lang duurt is het belangrijk om een bepaalde klik te hebben met degene die de behandeling uitvoert.

Hoe zit het met de resultaten van MHP?

Hoe werkt micro haar pigmentatie is een vraag die op zich niet moeilijk te beantwoorden is. Het grote voordeel van een behandeling is wellicht dat de eerste resultaten direct zichtbaar zijn. Afhankelijk van het aantal hoofdzones dat behandelt wordt duurt het een aantal weken voordat het definitieve resultaat klaar is.

Gerelateerde keywords:

  • Hoe werkt micro haar pigmentatie?
  • Hoe werkt micro hair pigmentation?
  • Hoe werkt tricopigmentatie?
  • Hoe werkt scalp pigmentatie?
  • Hoe werkt een haar tattoo of haar tatoeage?
  • Hoe werkt MHP?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘hoe werkt micro haar pigmentatie kosten’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts