Micro haar pigmentatie in Turkije of Istanbul

 In Nieuws

Net als bij zoveel andere cosmetische ingrepen wordt bij een haartransplantatie vaak gedacht aan een land als Turkije. Steeds vaker wordt echter ook micro haar pigmentatie in Turkije of Istanbul aangeboden. De Turkse aanbieders zijn competitief en bieden hoogwaardige kwaliteit. De vraag is echter of je voor zowel de voor- als nazorg en nabehandeling weer naar Turkije wilt reizen.

Waar denk je aan bij MHP in Turkije of Istanbul?

Als je prijzen van de verschillende aanbieders in Nederland gaat vergelijken met onder meer de Turkse mogelijkheden dan zul je al snel zien dat een behandeling in Turkije relatief goedkoop is. Naast de mogelijkheid van communicatie problemen omdat er misschien geen Nederlandstalige behandelaars zijn moet je rekening houden met het aantal keer dat je naar de kliniek toe moet. Een volledige micro haar pigmentatie behandeling bestaat immers uit meerdere sessies waar tussen enkele weken kunnen zitten. De ontwikkeling van MHP behandelingen in Turkije staat in tegenstelling tot in Nederland en België nog in de kinderschoenen. Tel daarbij op dat je meerdere keren heen en weer moet reizen en vliegtickets niet altijd even betaalbaar zijn. Het is dus zaak dat je een volledig overzicht hebt van de behandeling in combinatie met de reiskosten.

Micro haar pigmentatie in Turkije of Istanbul?

Micro haar pigmentatie in Turkije of Istanbul?

Cosmetische ingrepen zijn een statussymbool – micro haar pigmentatie in Turkije en Istanbul

Ondanks het feit dat cosmetische ingrepen in Turkije een statussymbool zijn is de MHP techniek hier nog niet zo lang geleden geïntroduceerd. Micro haar pigmentatie in Turkije of Istanbul is iets waar je goed en grondig over na moet denken alvorens het avontuur aan te gaan. Ondanks dat de kwaliteit van cosmetische ingrepen in Turkije hoog is, is een MHP behandeling in Nederland of België vooralsnog een meer dan prima alternatief. Een kliniek bij jezelf in de buurt bespaar je veel op de reiskosten. Bovendien ishet veelal makkelijker praten met specialisten en medewerkers van de kliniek in je eigen taal. Ondanks dat complicaties zich zelden voordoen bij een micro haar pigmentatie behandeling kan het altijd voorkomen. Je bent dan beter af als je snel naar de kliniek kunt gaan voor de nodige nazorg als dan wanneer je op het vliegtuig moet stappen om naar Turkije te reizen.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie in Turkije of Istanbul’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts