Micro haar pigmentatie bij haaruitval

 In Nieuws

Tricopigmentatie, zoals micro haar pigmentatie ook wel wordt genoemd, is een succesvolle behandelmethode bij dunner wordend haar. Micro haar pigmentatie bij haaruitval camoufleert op discrete wijze de kalende hoofdhuid. Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar.

Niet chirurgisch en vrijwel risicoloos

De verfijnde techniek lijkt misschien nog wel het meest op een tatoeage. Het grootste verschil zit in de ultra fijne, korte naalden die gebruikt worden en het soort inkt en/of pigment. Micro haar pigmentatie wordt voornamelijk uitgevoerd met (semi)permanente pigmenten die na verloop van tijd op natuurlijke wijze vervagen. MHP behandelingen worden zowel bij mannen als vrouwen uitgevoerd en bieden uitkomst bij onder meer:

• Haaruitval die al dan niet pleksgewijs is.
• Optische verdichting bij dunner wordend haar.
• Alopecia camouflage. Vaak moet de alopecia wel eerst onder controle zijn, bespreek dit dus altijd eerst met de behandelend arts.
• Littekencorrectie na onder meer een FUE haartransplantatie.

Micro haar pigmentatie bij haaruitval?

Micro haar pigmentatie bij haaruitval?

Micro haar pigmentatie bij haaruitval, een natuurlijk ogende behandeling

Op het moment dat je als man of vrouw wordt geconfronteerd met plotselinge haaruitval dan wil je daar alles aan doen om het probleem te verhullen. Van uiteenlopende shampoos, lotions en haarpoeders naar meer drastische maatregelen. Schoonheids- en haarklinieken bieden een uitstekend alternatief in de vorm van micro haar pigmentatie. Met behulp van semi permanente pigmenten worden heel fijne haarstoppeltjes aangebracht door een specialist met ervaring. Je voelt bijna niets van de behandeling en als je dat wilt kun je vooraf een verdovende crème aanbrengen op je hoofdhuid.

Hoogwaardige kwaliteit en een stralend resultaat

Micro haar pigmentatie bij haaruitval geeft je hoofdhuid een optisch meer volle indruk. Je hebt voldoende mogelijkheden om een aanbieder te selecteren die volledig bij je wens en gevoel aansluit. Ga grondig te werk bij de voorbereiding en probeer zoveel mogelijk informatie van verschillende bronnen te lezen. Online vind je een schat aan artikelen en wat misschien nog wel belangrijker is zijn meningen van medelotgenoten die je reeds voorgingen. Een goede voorbereiding is ook in het geval een MHP bhandeling van groot belang. Het helpt je immers een weloverwogen keuze te maken voor een behandelaar en kliniek.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij haaruitval?
  • Micro hair pigmentation bij haaruitval?
  • Tricopigmentatie bij haaruitval?
  • Scalp pigmentatie bij haaruitval?
  • Haar tattoo of haar tatoeage bij haaruitval?
  • MHP bij haaruitval?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij haaruitval’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts