Micro haar pigmentatie bij kaalheid of geen haar

 In Nieuws

Vaak kom je bij vergevorderde kaalheid of helemaal geen haar op je hoofd niet (meer) in aanmerking voor een FUT of FUE haartransplantatie. Wil je dan toch iets laten doen om de kaalheid wat minder zichtbaar te maken dan kun je een MHP behandeling overwegen. Micro haar pigmentatie bij kaalheid of geen haar geeft je hoofd een verzorgde geschoren look die er altijd goed uitziet.

Ga voor een verzorgd uiterlijk

Kaalheid overkomt je. Je maakt dan een keuze om het te aanvaarden of je kiest voor een micro haar pigmentatie behandeling. Een tricopigmentatie behandeling geeft zelfs het meeste kale hoofd de illusie van echte haarstoppels. De aangebrachte pigmenten zijn niet van echte haarstoppeltjes te onderscheiden. Zo heb je een stoere korte haardracht die altijd goed zit. De haarstoppeltjes worden aangebracht met behulp van (semi)permanente gekleurde pigmenten. Na verloop van tijd vervagen de kleuren en kun je kiezen voor een nabehandeling. De pigmenten zijn samengesteld uit hypoallergene ingrediënten en hebben nauwelijks bijwerkingen.

Micro haar pigmentatie bij kaalheid of geen haar.

Micro haar pigmentatie bij kaalheid of geen haar.

Wanneer kies je voor micro haar pigmentatie bij kaalheid of geen haar?

De keuze voor een MHP behandeling maak je niet over een nacht ijs. Het is een ingrijpende beslissing die je leven positief verandert. Van een kaal hoofd naar een hoofd met haarstoppels is een grote verandering. Zeker als alle hoofdzones behandelt worden moet je rekening houden met een behandeling die uit meerdere afzonderlijke sessies bestaat. Iedere sessie duurt meerdere uren waarin je in de behandelkamer plaatsneemt. Aangezien het een behoorlijke ‘zit’ is, is het van belang dat je jezelf goed voelt bij degene die de behandeling uitvoert. Micro haar pigmentatie bij kaalheid of geen haar is een niet invasieve ingreep die nagenoeg pijnloos is. Eventueel kun je voorafgaand aan de behandeling gebruik maken van een verdovende crème. Deze crème is op voorschrift van de huisarts verkrijgbaar en verdooft de meest gevoelige hoofdhuid. De eerste resultaten zijn direct zichtbaar en dat is het mooie van een micro haar pigmentatie behandeling. Na verloop van tijd kun je, als de pigmenten vervagen, kiezen voor een nabehandeling. Tegelijkertijd heb je dan de mogelijkheid om je haarlijn naar wens aan de laten passen.

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij kaalheid of geen haar’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts