Micro haar pigmentatie 3D techniek

 In Nieuws

Micro haar pigmentatie is een speciale behandeling waarbij met behulp van pigmenten niet van echt te onderscheiden haarstoppels worden ingebracht. Micro haar pigmentatie 3D techniek geeft een optische illusie van fijne haarstoppeltjes. Het is tegenwoordig een van de beste behandelingen om je haar meer vol te laten lijken en kaalheid te camoufleren. Direct na de eerste sessie heb je zichtbaar resultaat.

Geavanceerde micro haar pigmentatie 3D techniek

De gespecialiseerde 3D techniek is nog iets meer verfijnd dan de standaard tricopigmentatie behandeling. De techniek is een aantal jaren geleden ontwikkeld en sindsdien stap voor stap verder geperfectioneerd. Alleen specialisten met een ruime ervaring kunnen de behandeling met positieve resultaten afsluiten. Tijdens de 3D techniek behandeling wordt er gewerkt met zowel schaduw als detail. Zo ontstaat er een bijzonder natuurlijk resultaat dat perfect aansluit op je eigen haar. Het lijkt het meest op een kort geschoren kapsel van 0,5 mm.

Micro haar pigmentatie 3D techniek.

Micro haar pigmentatie 3D techniek.

Wanneer wordt de micro haar pigmentatie 3D techniek ingezet?

Zowel mannen als vrouwen kunnen een tricopigmentatie met 3D technieken ondergaan. Daarnaast kan de techniek worden ingezet bij onder meer:

• Alopecia ofwel pleksgewijze kaalheid. Kies alleen voor een behandeling na overleg met de arts waar je onder behandeling bent.
• Het camoufleren van littekens. Dit geldt ook voor littekens die je hebt overgehouden aan een FUT of FUE haartransplantatie.
• Indien je niet meer in aanmerking komt voor een haartransplantatie door een vergevorderde kaalheid.
• Als je een goed geschoren look wilt hebben die weinig verzorging nodig heeft.

De pigmenten die worden aangebracht zijn (semi)permanent. Dat betekent dat afhankelijk van je keuze de resultaten van micro haar pigmentatie 3D techniek gedurende lange tijd zichtbaar zijn. Indien je dat wenst kun je de pigmenten na verloop van tijd laten bijwerken. Dit kan zijn na ongeveer een jaar. Een goede haarkliniek zal je uitleggen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van de gekleurde pigmenten en welk pigment het beste bij je eigen haarkleur aansluit. Bovendien word je duidelijk verteld dat er wordt gewerkt met hypoallergene producten die nauwelijks tot geen risico’s en/of complicaties met zich meebrengen.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie 3D techniek?
  • Micro hair pigmentation 3D techniek?
  • Tricopigmentatie 3D techniek?
  • Scalp pigmentatie 3D techniek?
  • Haar tattoo of haar tatoeage 3D techniek?
  • MHP 3D techniek?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie 3D techniek’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts