Micro haar pigmentatie shaven look of geschoren look

 In Nieuws

Wel eens gehoord van de micro haar pigmentatie shaven look of geschoren look? Tricopigmentatie is een innovatieve, niet invasieve behandeling die steeds vaker wordt gebruikt om onder meer littekens en haaruitval te verbergen. Door de techniek toe te passen worden er haarstoppeltjes nagebootst waardoor het idee van een natuurlijk kort geschoren haardracht ontstaat.

Voor wie is de micro haar pigmentatie shaven look of geschoren look toepasbaar?

Met behulp van geavanceerde apparatuur en ultra fijne naalden worden gekleurde pigmenten in je hoofdhuid aangebracht. Wil je graag een stoere shaven look hebben dan kan dat als je je eigen haar op een lengte van +/- 1 mm draagt en houdt. Door dit te doen krijg je een stoere look van haarstoppeltjes die niet van echt haar zijn te onderscheiden. Makkelijk in onderhoud en bovendien natuurlijk. Je kunt voor een micro haar pigmentatie behandeling kiezen als:

• Je niet meer in aanmerking komt voor een echte haartransplantatie doordat de mate van kaalheid te ver gevorderd is.
• Alopecia patiënt bent. Een MHP behandeling kan in overleg plaatsvinden, let wel op dat de alopecia onder controle dient te zijn.
• Je het haar kort wilt dragen maar een optisch vollere look wilt hebben.

Micro haar pigmentatie shaven look of geschoren look?

Micro haar pigmentatie shaven look of geschoren look?

Hypoallergene pigmenten

In tegenstelling tot een ‘echte’ tatoeage wordt er bij een micro haar pigmentatie behandeling geen gebruikt gemaakt van inkt. Micro haar pigmentatie shaven look of geschoren look wordt uitgevoerd met behulp van (semi)permanente pigmenten. Deze pigmenten zijn op natuurlijke basis afbreekbaar en hebben geen nevenwerkingen in de hoofdhuid. Kleuren worden zoveel mogelijk op je eigen haarkleur afgestemd. Door het semi permanente karakter van de kleuren en het vervagen van de kleuren in de loop der tijd kun je de haarlijn op vrij eenvoudige wijze aan laten passen. Na ongeveer een jaar heb je doorgaans een eerste nabehandeling of touch up nodig. Door de kleuren bij te laten werken ziet je shaven look er altijd fris en goed verzorgd uit. Ideaal als je weinig zin en tijd hebt om dagelijks veel tijd aan je haar te besteden. De behandelend specialist zal je altijd voor en na foto’s laten zien van de MHP resultaten en een geschoren look.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie shaven look of geschoren look?
  • Micro hair pigmentation shaven look of geschoren look?
  • Tricopigmentatie shaven look of geschoren look?
  • Scalp pigmentatie shaven look of geschoren look?
  • Haar tattoo of haar tatoeage shaven look of geschoren look?
  • MHP shaven look of geschoren look?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie shaven look of geschoren look’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts