Micro haar pigmentatie bij FUT litteken of als littekenbehandeling

 In Nieuws

Micro haar pigmentatie is een relatief nieuwe behandel methode om haar verlies en dunner wordend haar te camoufleren. Daarnaast is micro haar pigmentatie bij FUT litteken, dus na een haartransplantatie, een prima mogelijkheid om eventueel ontsierende littekens op je hoofd onzichtbaar te maken.

Micro haar pigmentatie bij FUT litteken, wat houdt dat in?

Op het moment dat je een FUT haartransplantatie hebt ondergaan kun je je soms irriteren aan de littekens die overblijven. Na een aantal maanden kun je dan besluiten om deze littekens mooi te laten camoufleren. Een micro haar pigmentatie kan dan uitkomst bieden. Met behulp van geavanceerde apparatuur en een uiterst fijne naald worden er op de hoofdhuid gekleurde pigmenten aangebracht. Deze pigmenten passen bij je eigen haarkleur en maken het litteken onzichtbaar. Door het litteken te laten weg werken krijgt je zelfvertrouwen een boost.

Micro haar pigmentatie bij FUT litteken of als littekenbehandeling?

Micro haar pigmentatie bij FUT litteken of als littekenbehandeling?

Hoe ziet een behandeling eruit?

Een MHP behandeling begint met een intake gesprek bij een behandelend specialist. Hier krijg je meer uitleg over hoe de behandeling eruit ziet en wat je kunt verwachten van de resultaten. Neem de tijd om al je vragen te stellen en vraag om voorbeelden van medelotgenoten die bij de kliniek eveneens FUT littekens hebben laten wegwerken. Voor en na foto’s geven je immers een beter inzicht in de mogelijkheden en de resultaten die bereikt worden. In tegenstelling tot een FUT haartransplantatie is een MHP behandeling een niet chirurgische ingreep waar geen narcose en/of verdoving bij komt kijken. Het is wel mogelijk om je hoofdhuid voor de behandeling in te smeren met een verdovende crème. Als je een gevoelige huid hebt kun je hiervoor kiezen. De verdovende crème is op recept van je huisarts verkrijgbaar.

Maak korte metten met ontsierende FUT littekens

Micro haar pigmentatie bij FUT litteken laat je littekens voorgoed tot het verleden behoren. Indien nodig kunnen de aangebrachte hypoallergene pigmenten na verloop van tijd bijgewerkt worden. De behandelend specialist kan je alles vertellen over de producten die gebruikt worden en hoe de behandeling je leven in positieve zin verandert. Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar en zet de eerste stap in het camoufleren van FUT littekens.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie bij FUT litteken of als littekenbehandeling?
  • Micro hair pigmentation bij FUT litteken of als littekenbehandeling?
  • Tricopigmentatie bij FUT litteken of als littekenbehandeling?
  • Scalp pigmentatie bij FUT litteken of als littekenbehandeling?
  • Haar tattoo of haar tatoeage bij FUT litteken of als littekenbehandeling?
  • MHP bij FUT litteken of als littekenbehandeling?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie bij FUT litteken of als littekenbehandeling’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts