Is micro haar pigmentatie pijnlijk?

 In Nieuws

Regelmatig komt de vraag voorbij of micro haar pigmentatie pijnlijk is. Om hier een goed beeld van te krijgen, laten we verschillende personen aan het woord die hierover hun ervaring graag delen. Het is namelijk op deze manier makkelijker een beeld hierover te vormen. Bij een MHP behandeling wordt gewerkt met een zeer dunne naald. Deze naald werkt in een huidlaag. Er worden dus eigenlijk iedere keer hele kleine prikjes in de hoofdhuid gezet. Bij de ene persoon ligt de pijngrens hoger dan de andere persoon. Om deze reden horen we uiteenlopende zaken over de behandeling.

Ervaringen van mensen die micro haar pigmentatie niet pijnlijk vinden

Het grootste gedeelte van de mensen die wij behandelen, vindt micro haar pigmentatie niet pijnlijk. De pijn valt over het algemeen behoorlijk mee. Wel vinden sommige mensen het vervelend, wanneer ze een aantal uren deze zogenaamde prikjes in hun hoofdhuid krijgen. Over het algemeen wordt deze behandeling als minder pijnlijk ervaren dan bijvoorbeeld een haartransplantatie behandeling.

Micro haar pigmentatie pijnlijk?

Micro haar pigmentatie pijnlijk?

Micro haar pigmentatie ervaring van Sander: ‘Door mijn ver gevorderde kaalheid moeten meerdere zones worden behandeld. Tijdens het consult is uitgelegd dat de behandeling naar verwachting zo’n 5 tot 6 uur zou duren. Ik heb er voor gekozen geen verdoving op mijn hoofdhuid aan te brengen. De eerste paar uur waren nauwelijks voelbaar. Na 4 uur werd leek mijn hoofdhuid wat gevoeliger te worden. Voordat ik het wist was de micro haar pigmentatie specialist echter klaar. De behandeling vond ik niet pijnlijk.’

Micro haar pigmentatie ervaring van Suzanne: ‘Door alopecia ben ik bovenop het hoofd helaas behoorlijk wat haar kwijt geraakt. Mijn haar is vrij donker, waardoor de hoofdhuid een beetje zichtbaar is geworden. Dit wilde ik graag oplossen met micro haar pigmentatie. Ik heb er daarom voor gekozen om de bovenkant van mijn hoofd te laten behandelen. Of de micro haar pigmentatie pijnlijk was? Ik vond persoonlijk van niet. Het was natuurlijk ook geen fijn gevoel, maar pijn kan ik het niet noemen’.

Is micro haar pigmentatie pijnlijk bij u?

Indien je twijfelt over de behandeling, omdat je bang bent dat micro haar pigmentatie pijnlijk is, kan je er voor kiezen om een proefstukje te laten behandelen. Je kunt dan ervaren of je het mee vindt vallen.

Gerelateerde keywords:

  • Is micro haar pigmentatie pijnlijk?
  • Is micro hair pigmentation pijnlijk?
  • Is tricopigmentatie pijnlijk?
  • Is scalp pigmentatie pijnlijk?
  • Is een haar tattoo of haar tatoeage pijnlijk?
  • Is MHP pijnlijk?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘is micro haar pigmentatie pijnlijk’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.

Recent Posts