Micro haar pigmentatie open dag

 In Nieuws

Wellicht dat je al een tijd overweegt om een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan. Om een beter beeld te krijgen van deze behandeling, is het mogelijk om een micro haar pigmentatie open dag bij te wonen.

Tijdens een micro haar pigmentatie open dag is het mogelijk om een behandeling bij te wonen. Op deze manier kan je zien hoe een behandeling er uit ziet en wat je kunt verwachten van de behandeling. Veel mensen vinden het prettig om een keer te hebben gezien hoe een dergelijke behandeling in zijn werk gaat.

Micro haar pigmentatie open dag.

Micro haar pigmentatie open dag.

Micro haar pigmentatie open dag in Haarlem, Katwijk of Wormerveer

Er zijn verschillende locaties waar dergelijke MHP open dagen kunnen plaatsvinden. Vrijwel iedere maand organiseren wij, soms in samenwerking met een andere specialist, een micro haar pigmentatie open dag.

Micro haar pigmentatie behandeling ondergaan tijdens open dag?

Je kunt er ook voor kiezen om tijdens een open dag van de MHP kliniek een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan. Wanneer je hiervoor kiest, is het mogelijk om korting te krijgen voor de behandeling. Geef tijdens het micro haar pigmentatie consult of kennismakingsgesprek aan dat je hier eventueel interesse in hebt.

De volgende open dag van de MHP kliniek wordt waarschijnlijk in de decembermaand van 2017 georganiseerd. Wanneer je voor deze datum graag een behandeling live wilt zien, dan kan je dit aan ons aangeven. Soms is het namelijk mogelijk dat je een behandeling bijwoont.

Aanmelden voor een MHP open dag

Gerelateerde keywords:

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie open dag’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts